Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Τρίχες κατσαρές Aι σιχτίρ πια...

Συνάδελφε, νόμισες ότι γνώρισες στο Σωματείο Λιθογράφων τους φλογερούς και ανιδιοτελείς επαναστάτες που θα σε σώσουν;;;  Την αριστερή αριστερά, κάτι μεταξύ Εκάλης, Περισσού και μπακλαβά γωνία. Κάποιοι τύποι με αριστερή φρασεολογία που κάνουν ομαδικές απολύσεις συναδέλφων όποτε γουστάρουν και δεν μιλάει κανείς. Κάποιοι τύποι που αδυνατούν να συγκρουστούν με το σύστημα αλλά τους αρέσει να κλείνουν τυπογραφεία και να ξεφτιλίζουν το ΣΕΜΕΕ γιατί δεν αντιδρά και διαπραγματεύεται ακόμα μαζί τους.

Μετά το χουνέρι όπου ο πρόεδρος της Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων και το ΔΣ κατά την διάρκεια της έκτακτης ΓΣ του ΣΕΜΕΕ απέκλεισε (Δες φώτο) την είσοδο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών με μέλη της ένωσης και όποιο μέλος του ΣΕΜΕΕ ερχότανε στην ΓΣ να το εκφοβίζουν, να το εμποδίζουν, να το φωτογραφίζουν, να το προπηλακίζουν και να το απειλούν.

Ήταν τόσο το μένος τους και ο κομματικός τους φανατισμός που στη συνέχεια εισέβαλαν με την βία μέσα στην αίθουσα που γινόταν η ΓΣ απειλώντας τους πάντες και βγάζοντας λόγους χωρίς να αντιδρά κανείς από το ΔΣ του ΣΕΜΕΕ.
 Η συνέχεια εδώ
ATHENS PRINTCOMM 2013
«ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ
THE FUTURE OF PRINTING»
Υπό την Αιγίδα του ΒΕΑ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΕΕ

Για να δούμε τώρα, θα αντιδράσουν από το ΔΣ του ΣΕΜΕΕ. Θα βγάλουν έστω μια ανακοίνωση  για το νέο χουνέρι που τους έκαναν (ακόμα και η αστυνομία ήρθε) από το Σωματείο Λιθογράφων που  τους χαλάσαν την ATHENS PRINTCOMM 2013 με φωνές, συνθήματα, πανό και να εκθέσουν τους χρυσούς χορηγούς τους στην φιέστα όπως ονομάζουν την πολυδιαφημιζόμενη εκδήλωση του κλάδου στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------