Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Επικίνδυνα παζάρια συνδικαλιστών

Κομματικός συνδικαλιστή στο Νοσοκομείο Σωτηρία απαιτούσε 50.000 χιλ. ευρώ για να αποτρέψει κινητοποιήσεις. Θα μάθουμε ποτέ την ταρίφα για να ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις;;;!!! είτε για να κλείσουν κανένα αντίπαλο εργοστάσιο είτε για να εξυπηρετήσουν  επιχειρηματικά ή κομματικά συμφέροντα.

 Η δημόσια εικόνα που καλλιεργείται για τους Έλληνες εργαζόμενους από τα κομματικά μέσα ενημέρωσης και προπαγάνδας που λειτουργούν παράλληλα και ταυτόσημα με τον κομματικό συνδικαλισμό έχει πολύ βαθύτερες επιδιώξεις από τα μικροκομματικά παιχνίδια,  και τους ψηφοθηρικούς σχεδιασμούς. Στοχεύουν στη σπίλωση και κοινωνική απομόνωση του εργατικού κινήματος και την ταύτιση αγώνων, κινημάτων και συλλογικοτήτων με την ταμπέλα της κομματικής εξάρτησης που στόχο έχουν να χτυπηθεί η άκρως ενοχλητική ιδέα ενός συνδικαλισμού αυτόνομου και ανεξάρτητου.

Οι Έλληνες εργαζόμενοι αφυπνίζονται, οι ημέρες της θριαμβευτικής παντοκρατορίας του μορφώματος της συνδικαλιστικής υπερεξουσίας θα ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Ούτε οι μεταμορφώσεις ούτε οι μεταμφιέσεις θα διασώσουν το επαγγελματικό κομματικό συνδικαλιστικό προσωπικό από τη βαθύτατη κρίση που έχει περιέλθει.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------