Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

Καραγκιοζιλίκια…Μιλάμε για τον aristero των αριστερών! Αλλά δεν πειράζει, καλά να πάθετε που πιστεύετε τους κομμουνιστές

Τα ψέματα του Τσίπρα για να αρπάξει την κουτάλα, όταν ήταν αντιπολίτευση.
Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε...Το μαύρο 2015 ήρθε η αριστερά να ανακοινώσει αύξηση 17%, δηλαδή το εισιτήριο πάει στο 1,40 ευρώ.

Πρόκειται για το ακριβότερο εισιτήριο που θα πληρώσουν ποτέ οι Έλληνες πολίτες.

Έτσι, μετά τα σπίτια που (δεν) θα έπαιρνε η Αριστερά, τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε με ένα νόμο και μετά την αναδιανομή πλούτου που θα έκαναν οι κομμουνιστές αλλά την ξέχασαν στο δρόμο της μάσας προς την ΕΡΤ, έρχεται και το τελικό χτύπημα με τα εισιτήρια του φτωχού και του εργαζομένου τον 400 ευρώ.

Ο Έλληνας θα είναι πραγματικά ελεύθερος όταν θα ξυπνήσει και δεν θα έχει ανάγκη τα κόμματα και τα ΚΟΜΜΑΤΌΣΚΥΛΑ


Οι τελευταίες ημέρες μιας άθλιας κομμουνιστικής κυβέρνησης.
Ναι με την αύξηση του εισιτηρίου οι κοινωνικοί αγωνιστές της αριστεράς χτυπάνε και επιβαρύνουν τους εφοπλιστές που για να πάνε Εκάλη-Κηφισιά-Πειραιά θα πληρώνουν περισσότερα.

Το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας ακόμα αριστερός πολιτικός ψεύτης και εξαπάτησε τους συντρόφους του και τους πολίτες, δεν σημαίνει πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι βολευτές του -νυν και πρώην- δεν έχουν ευθύνες για την καταστροφή της χώρας και του λαού για αυτά που ψήφισαν και για αυτά που ανέχτηκαν.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως κανείς τους δεν έχει κάνει δημόσια την αυτοκριτική του. Επίσης, όταν ένας κομμουνιστής καταφέρνει να κοροϊδέψει τόσους πολλούς Έλληνες, θα πρέπει να αναρωτηθούν πόσο έξυπνοι είναι.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------