Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Έλληνα, σε χρειάζονται MONO για να πληρώνεις και να τους χειροκροτείς

 
Αποθήκη λαθρομεταναστών θα κάνουν την Ελλάδα.
ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΚΚΕ και ΑΝΕΛ μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών και μελλοντικών ψηφοφόρων τους μοιράζοντας ιθαγένειες, ελληνικές ταυτότητες και επιδόματα αδιαφορώντας για την ασφάλεια, για το μέλλον της Ελλάδας και των παιδιών μας.

Ένα απόρρητο έγγραφο της Κομισιόν διέρρευσε στον κυριακάτικο τύπο.

Το περιεχόμενο αυτού του εγγράφου προκαλεί – δικαίως – φρίκη στον οποιονδήποτε Έλληνα κάτοικο της χώρας, αφού προβλέπει την ουσιαστική διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας μας από την άκρατη εισροή λαθρομεταναστών.

Συγκεκριμένα, το έγγραφο κάνει πρόβλεψη για την είσοδο επιπλέον 3.000.000 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μόνο μέσα στο 2016.

Το νούμερο αυτό δεν είναι ενδεικτικό, αλλά ένας καθαρός υπολογισμός βάσει των ήδη υπαρχόντων στοιχείων περί της εισόδου λαθρομεταναστών στην Ελλάδα το 2015.

τα λιονταράκια του ισλάμ
Πρόσφυγες είναι αυτοί που καταφεύγουν για να σώσουν τη ζωή τους σε μία γειτονική, μη εμπόλεμη χώρα από τη δική τους που είναι εμπόλεμη.

Οι Σύροι λοιπόν είναι πρόσφυγες όταν προσφεύγουν στην μη εμπόλεμη γειτονική Τουρκία για να σώσουν τη ζωή τους και η οποία οφείλει και ως πρώτη χώρα υποδοχής να τους καταγράφει, να τους ταυτοποιεί και να τους δίνει χαρτιά πρόσφυγα για να ταξιδέψουν μετά αυτοί εάν το θέλουν, όπου θέλουν με ασφάλεια.

Όλοι οι άλλοι πακιστανοί Αφγανοί κλπ είναι λαθρομετανάστες ή παράνομοι μετανάστες.
Γι' αυτό σε όσους δώσαμε παράνομα κάρτα πρόσφυγα και πήγαν σε άλλες χώρες της Ευρώπης θα μας τους γυρίσουν πίσω χρεώνοντας μας και όλα τα έξοδα. Πλήρωνε Έλληνα.. .!.

 

Η Τουρκία δεν κάνει όλα αυτά που οφείλει και μας τους στέλνει όλους  εδώ στην Ελλάδα πεσκέσι εκθέτοντας τους και σε κίνδυνο ζωής πνίγοντας τους στην ουσία στο Αιγαίο με πλαστικές βαρκούλες.
Και όπως ξέρετε αρκετοί πρόσφυγες έχουν πνιγεί στο Αιγαίο μόνο μέσα στο 2015.

Με το να τους δεχόμαστε εμείς με χαρά, με τοστάκια και χυμούς, αδιαμαρτύρητα και παρανόμως, συμμετέχουμε και εμείς ως συνεργοί των Τούρκων στον πνιγμό τους στον αποικισμό των νησιών και της πατρίδας, καθώς και στην οικονομική τους εκμετάλλευση..

Χρυσές κονόμες κάνουν οι επαγγελματίες "φιλάνθρωποι" των ΜΚΟ εκτός των δουλεμπόρων Τούρκων και έτσι δικαιολογούν την σιωπή και την ύπαρξη τους τα εκατοντάδες εκατομμύρια που λαμβάνουν από το κράτος.

Αυτοί λοιπόν που έρχονται στην Ελλάδα αταυτοποίητοι και χωρίς χαρτιά πρόσφυγα από μη εμπόλεμη χώρα όπως η Τουρκία και στην οποία δεν κινδυνεύει η ζωή τους, χάνουν την ιδιότητα του πρόσφυγα και πρόκειται για λαθρομετανάστες ή παράνομους μετανάστες και εμείς στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη θα έπρεπε να εφαρμόζουμε τη νομοθεσία περί παράνομης διακίνησης και εισόδου προσώπων και όχι το διεθνές δίκαιο και τη Χάρτα του ΟΗΕ περί προσφύγων από εμπόλεμη χώρα.
κροκοδείλια δάκρυα από την αριστερά για τα προσφυγάκια που πνίγονται ή όχι και τα αφήνουν οι Τούρκοι στις παραλίες για να τα φωτογραφίζουν κάθετα στο κύμα για να μην βρέξουν τις μπότες τους
 Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους επιτέλους  
Για «Νεκρή Θάλασσα» γράφει η Daily News
Αυτά είναι η αλήθεια και όλοι εσείς συμμετέχετε ως συναυτουργοί και συνένοχοι, στα εγκλήματα της Τουρκίας.

Να μη δακρύζετε όταν βλέπετε παιδάκια να πνίγονται γιατί και εσείς τα πνίγετε μαζί με τους Τούρκους.

Εάν τα σύνορα είχαν κλείσει με αυστηρότητα, η Τουρκία θα αναγκαζόταν να καταγράφει και να ταυτοποιεί τους πρόσφυγες και από εκεί, αυτοί μετά θα μπορούσαν να ταξιδέψουν με ασφάλεια με πλοία και αεροπλάνα όπου θα ήθελαν χωρίς να κινδυνεύουν, χωρίς να πνίγονται στο Αιγαίο και χωρίς να καταλαμβάνονται τα νησιά μας και η Πατρίδα από το ισλάμ.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------