Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Αρνούμαστε την άθλια ζωή που μας επιφυλάσσουν!

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε οργανώσου, πάρε την υπόθεση στα χέρια σου για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα των κομμουνιστών. 
Τα μέτρα θα είναι οδοστρωτήραςΚόντρα στην ηττοπάθεια, τη μοιρολατρία, τη λογική του “δεν γίνεται τίποτα” μπορούμε με τον οργανωμένο αγώνα να βάλουμε εμπόδια στα νέα μέτρα, να διεκδικήσουμε πίσω όσα δικαιώματα χάθηκαν, να ανατρέψουμε την πολιτική που θυσιάζει τις ζωές και το μέλλον μας στο βωμό των κομμάτων τους.
marks
Κατατέθηκε μετά βαΐων και κλάδων ο πρώτος προϋπολογισμός της κυβερνήσεως Τσιπροκαμμένων για το 2016. Αξίζει να τονιστεί, πριν αναφερθούμε στα στοιχεία του, ότι ο προϋπολογισμός κατατέθηκε σε στικάκι και θα ψηφιστεί στις 5 Δεκεμβρίου, με τη συζήτηση να ξεκινάει την 1η Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία του προϋπολογισμού, προβλέπονται 3,2 δισ. ευρώ που θα προέλθουν από νέους φόρους, οι οποίοι θα περιέχονται, προφανώς, στα επόμενα πακέτα των προαπαιτούμενων που θα ψηφίζονται πριν από κάθε δόση δανεισμού.

Αυτά τα 3,2 δισ. ευρώ που αναφέρουμε δεν έχουν να κάνουν με τους ως τώρα ψηφισθέντες φόρους, αλλά σε ολοκαίνουργιους αριστερούς φόρους. Επιπλέον, προβλέπονται περαιτέρω μειώσεις δαπανών ύψους 2,5 δισ. ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι θα δούμε ακόμα μεγαλύτερη απαξίωση στο κράτος πρόνοιας, την υγεία, το δημόσιο σχολείο κ.ο.κ.
 Αποτέλεσμα εικόνας για κυβερνήσεως Τσιπροκαμμένων

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------