Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Άρχισαν πάλι τις μαλακίες με τα Je suis Paris όπως τον Γενάρη με τα Je suis Charlie και οι σφαγές αθώων Ευρωπαίων πολιτών συνεχίζονται

 
Από την Λέρο πέρασαν οι φονιάδες ισλαμιστές, μακελάρηδες τζιχαντιστές... ως πρόσφυγες φουκαράδες... Εμ' από ποιο άλλο μπουρδέλο θα πέρναγαν;

Βλέπεις μία γυναίκα και ένα παιδί για ξεκάρφωμα, στους διακόσιους άνδρες σε νεαρή και ετοιμοπόλεμη ηλικία χωρίς διαβατήρια χωρίς κανένα χαρτί που να γράφει έστω το όνομα τους και τους χαρακτηρίζουν όλους αυτούς ως κακόμοιρους, πρόσφυγες ενώ πρόκειται για κανονική εισβολή τζιχαντιστών που έχουν σκοπό να επιβάλουν το Ισλάμ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με τη βία..!!!! 

Να δω πότε θα ξυπνήσουν αυτά τα ζώα του ανθελληνικού τόξου αριστερού και μη συνταγματικού τόξου και τα μαλακισμένα ζαγάρια που τους ψηφίζουν.

ekkl_anarx1_(2)__article 
 1922
Τι μέλλει γενέσθαι μετά το μακελειό στο Παρίσι; κλικ εδώ
Απλά πράγματα. Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες πλην της μπολσεβικοκρατούμενης Ελλάδος, θα κλείσουν τα σύνορά τους και θα υψώσουν και φράκτες για να προστατεύσουν τον λαό τους.

 “Η Πολωνία δεν μπορεί να αποδεχθεί λαθρομετανάστες… και πρόσφυγες παρά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά από όσα συνέβησαν στο Παρίσι” δήλωσε ο υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων της Πολωνίας Κόνραντ Σιμάνσκι.

Στην κομμουνιστική πολυπολιτισμική Ελλάδα όμως, που την κυβερνούν επικίνδυνοι πολιτικοί, θα παραμείνουν τα σύνορα ξέφραγο αμπέλι, θα φορτωθούμε με καμιά 25.000.000αριά εκατομμύρια λαθροπρόσφυγες, λαθρομετανάστες και τζιχαντιστές ακόμα πεσκέσι από τους Τούρκους..

θα μείνουν όλοι αυτοί εγκλωβισμένοι εδώ μέσα και δεν θα μείνει ούτε ένα πιάτο φαΐ, όχι για αυτούς, αλλά ούτε καν για μας... και τότε θα έρθει η πολιτιστική και θρησκευτική σύγκρουση.
Δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης για να τα προβλέψεις όλα αυτά...

12 Νοε

A short while ago, a boat packed with dozens of refugees headed from to the island of

CTxAyUVWUAEwlRT

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------