Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Οργιάζει το έγκλημα στην Ελλάδα

Εξιχνιάστηκε μία από τις πρώτες επιθέσεις της σπείρας των Γεωργιανών που κυκλοκυκλοφορούσαν ελεύθεροι με τον νόμο Παρασκευοπούλου  τον αριστερών που κυβερνούν την χώρα! 
Εγινε στο σπίτι δερματολόγου το 2014. Ολο και περισσότερες υποθέσεις βασανισμού ανυπεράσπιστων πολιτών από τη σπείρα των σαδιστών Γεωργιανών «ληστών με το σίδερο» εξιχνιάζονται, όσο προχωρά η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής μετά την εξάρθρωσή της.

Ηδη τα μέλη της εγκληματικής συμμορίας ταυτοποιήθηκαν και για άλλες επιθέσεις, μεταξύ των οποίων ο άγριος βασανισμός της ηλικιωμένης συζύγου γνωστού δερματολόγου πριν από τριάμισι χρόνια στο Χαλάνδρι.

Τέσσερις από τους κακοποιούς, μεταξύ των οποίων και ο φερόμενος ως αρχηγός τους με το ακρωτηριασμένο πόδι Pachuashvili Mamuka, είχαν εισβάλει στο σπίτι του ζευγαριού τις βραδινές ώρες της 17ης Φεβρουαρίου του 2014 και είχαν ακινητοποιήσει την έντρομη γυναίκα και την οικιακή βοηθό της.

 Οι σαδιστές δεν δίστασαν να κάψουν την άτυχη σύζυγο του γιατρού στο πρόσωπο και το στήθος με το πυρακτωμένο οικιακό σίδερο, προκειμένου να την υποχρεώσουν να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Με σοβαρά τραύματα
Η συγκεκριμένη ληστεία ήταν από τις πρώτες της βίαιης συμμορίας και είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς η σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα χρειάστηκε πολύμηνη νοσηλεία για αποκατάσταση. 

Από τις εργαστηριακές έρευνες που ακολούθησαν τη σύλληψη των Γεωργιανών ληστών την περασμένη εβδομάδα, διαπιστώθηκε ότι το γενετικό υλικό του ανάπηρου αρχηγού της σπείρας είχε βρεθεί μέσα στο σπίτι του δερματολόγου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής εξάρθρωσαν τη συμμορία μετά τον εξίσου άγριο βασανισμό μιας 82χρονης γυναίκας στην Κυψέλη, την οποία επίσης οι Γεωργιανοί κακοποιοί έκαψαν με πυρακτωμένο σίδερο. 

Από το δείγμα DNA που ελήφθη από όλα τα μέλη της σπείρας μετά τη σύλληψή τους ταυτοποιήθηκε ο γενετικός κώδικας του αρχηγού τους με τα ευρήματα από το σπίτι του δερματολόγου στο Χαλάνδρι.

Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς οι έμπειροι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι αλλοδαποί σαδιστές ευθύνονται και για άλλες περιπτώσεις βασανισμού θυμάτων ληστείας.

 Για τον λόγο αυτόν περιμένουν τα αποτελέσματα των επιπλέον εργαστηριακών εξετάσεων και ξεψαχνίζουν τους φακέλους με παλαιότερες και πιο πρόσφατες ληστείες, στις οποίες οι δράστες έκαναν χρήση ακραίας βίας.

Έπρεπε τα πρώτα θύματα να ήταν μάνες, γυναίκες και κόρες αυτών που ψηφίζουν τους νόμους ώστε να κυκλοφορούν ελεύθερα όλα αυτά τα καθάρματα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------