Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ... φοβερές καταγγελίες στα SM. πρωτοφανές κλίμα απειλών, εκβιασμών και αντιστροφής της πραγματικότητας

Τα πρώτα στοιχεία είναι ικανοποιητικά» δήλωσε συγκεκριμένα στο ΑΠΕ_ΜΠΕ ο Ν. Καρούτζος διευκρινίζοντας ότι «ωστόσο, απαιτείται η συμμετοχή πάνω από 5.000 ατόμων- 5.100 άτομα τουλάχιστον -ώστε να εγκριθούν οι καταστατικές αλλαγές».

Την ίδια ώρα στα σόσιαλ μίντια, από μετόχους - μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, γίνεται λόγος για πρωτοφανείς μεθοδεύσεις, ότι δηλαδή «ψηφίζουν χωρίς εφορευτική, χωρίς δικηγόρους, εκβιάζουν συνταξιούχους, και πως τις λίστες κρατούν υπαλληλοι του ΕΔΟΕΑΠ και άνεργοι που κληρώθηκαν λεει απο τη σχετική λίστα»..

Ο Μιχάλης Σιάχος σε κείμενό του, στο asfalistiko.gr, αναφέρει ότι η ψηφοφορία στον ΕΔΟΕΑΠ, που θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη το βράδυ, διεξάγεται μέσα σε "πρωτοφανές κλίμα απειλών, εκβιασμών και αντιστροφής της πραγματικότητας". Οπως αναφέρει, τo πολυδιαβασμένο «Ένας κόσμος ανάποδα» σίγουρα θα ήταν πολύ πιο πλούσιο αν γραφόταν μετά από όσα συμβαίνουν πέριξ της οδού Σισίνη.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------