Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Παρίσι: Φώναζε «Ο Αλλάχ Είναι Μεγάλος» Και Έσφαζε - Σκηνές Που Σοκάρουν: «Μια Γυναίκα Αιμορραγούσε από τον Λαιμό»

Ακόμα μια νύχτα τρόμου έζησε το Παρίσι μετά από την επίθεση με μαχαίρι ενός τζιχαντιστή που σκότωσε έναν 29χρονο και τραυματίσε άλλα τρία άτομα στην οδό Μονσινί κοντά στο κτήριο της Όπερας της γαλλικής πρωτεύουσας

Ο νεαρός δολοφόνος μουσουλμάνος  τζιχαντιστής, τον οποίο το Ισλαμικό Κράτος με ανάρτησή στο προπαγανδιστικό όργανο της τζιχαντιστικής οργάνωσης, πρακτορείο Amaq, αναγνώρισε ως «στρατιώτη» του, φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγαλός» ενώ έκανε την επίθεση λίγο πριν τις 9 το βράδυ του Σαββάτου.

Ο εκπρόσωπος του συνδικάτου αστυνομικών, Ροκό Κοντεντό δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι ο δράστης αφού επιτέθηκε με λύσσα  στους περαστικούς σφάζοντας τους  με ένα μαχαίρι, επιχείρησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς φωνάζοντας: «Θα σας σκοτώσω, θα σας σκοτώσω!».

Οι αστυνομικοί αρχικά επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν χρησιμοποιώντας taser και τελικά υποχρεώθηκαν να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν προκειμένου να τον σταματήσουν.


Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Ζωρζ Πομπιντού όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες, ο κ. Κολόμπ δήλωσε ότι «για ακόμη μια φορά τα νιάτα της Γαλλίας πέφτουν θύματα».

«Η Γαλλία δεν θα υποχωρήσει ούτε σπιθαμή ενάντια στους εχθρούς της ελευθερίας», δήλωσε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, μετά την επίθεση, επαινώντας τους αστυνομικούς που «εξουδετέρωσαν τον τρομοκράτη».

Γυναίκα που απολάμβανε το δείπνο της στο εστιατόριο Kintaro κοντά στο σημείο της επίθεσης, δηλαδή στο δεύτερο διαμέρισμα του Παρισιού, κοντά στη φημισμένη όπερα, περιγράφει στον Independent. 

«Στην αρχή πιστέψαμε ότι ήταν δυο άνδρες που μάλωναν. Όσοι ήταν έξω από το εστιατόριο άρχισαν να ουρλιάζουν. Πανικοβληθήκαμε, πέσαμε στο πάτωμα». 

Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι ο άνδρας με το μαχαίρι επέστρεψε στη συνέχεια και φώναζε «Αλαχού Ακμπάρ». «Κάποια άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του φίλου μου, μπλόκαραν την πόρτα του εστιατορίου, σε περίπτωση που ο δράστης επιχειρούσε να μπει μέσα. 

«Όταν φύγαμε, ακόμη έψαχναν για τον ένοπλο, ενώ μια γυναίκα  μέσα στα αίματα ήταν πεσμένη κάτω στο δρόμο. 

Ο λαιμός της αιμορραγούσε

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------