Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

! H Eλένη Φουρέιρα Σχηματίζει Τον Αλβανικό Αετό στην Γιουροβίζιον ενώ εκπροσωπεί την Κύπρο

Οι Κύπριοι, Κύπρια νεαρά τραγουδίστρια δεν είχατε για να σας εκπροσωπούν;;;

Η τραγουδίστρια   Ελένη  Φουρέιρα    Αλβανικής   καταγωγής   που εκπροσωπεί την Κύπρο στην Γιουροβίζιον  πόζαρε με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στον διαγωνισμό, και με τα χέρια τους να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό.

Η εν λόγω χειρονομία δείγμα ακραίου  εθνικισμού,  χρησιμοποιείται κατά κόρον από τα μέλη της αλβανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK, που πιστεύει στην «Μεγάλη Αλβανία», η οποία συμπεριλαμβάνει την Ήπειρο και την Κέρκυρα..


Η πρώην Βουλευτής Ραχηλ Μακρή προχώρησε σε μία ξεκάθαρη κριτική  προς το πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα που  εκπροσωπεί την ΚΎΠΡΟ   μετά την κίνηση της να σχηματίσει τον Αλβανικό Αετό  με τον εκπρόσωπο της χώρας καταγωγής της στην Eurovision.
Αναλυτικά το κείμενό της:
«Εδώ η εκπρόσωπος της Κύπρου Αλβανίδα μεγαλωμένη με λεφτά των Ελλήνων και φιλοξενούμενη στην χώρα που της έδωσε απλόχερα και ισότιμα με τα ελληνόπουλα ψωμί, παιδεία, ελευθερία με τον εκπρόσωπο πατριώτη της εκπρόσωπο της #Αλβανίας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, Eugent Bushpepa, να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό. Ο εκπρόσωπος της Αλβανίας χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι και η γνωστή τραγουδίστρια το αριστερό, και έτσι από κοινού σχημάτισαν το σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού.
Για τους αμαθείς Έλληνες το σήμα αυτό σήμα του αλβανικού αλυτρωτισμού μιλά για προσάρτηση ελληνικού έδαφους στην #Αλβανία και Αλβανικές διεκδικήσεις τύπου Σκοπίων, από διαχρονικά και ιστορικά συμμάχους των Τούρκων.
Δεν φταίνε αυτοί.
Εσείς φταίτε.
Οι Κύπριοι Κύπρια νεαρά τραγουδίστρια δεν είχατε και επιλέξατε την κυρία;
Έχω ξαναπεί ευθέως την άποψη μου πολιτικά όπως τότε με τους δυο στρατιωτικούς που έκαναν το ίδιο και έμειναν ατιμώρητοι.
Αφαίρεση ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας και να πάει στην πατρίδα της να κάνει εκεί αετούς ελεύθερα και ότι θέλει.
Όσοι μένουν εδώ θα σέβονται την χώρα και την ιστορία της. Για την παραμονή στην χώρα και την απόκτηση υπηκοότητας και όχι ιθαγένειας έχει διαμορφωθεί πολιτική πρόταση από την ομάδα του Μετώπου Νίκης και βρίσκεται στην διάθεση των πολιτών ελεύθερα για αλλαγές ή βελτιωτικές προσθήκες.».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------