Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Πηνελόπη Κουγιανού πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας

Διώχνουμε τα ελληνικά μυαλά από την χώρα.

Τα ρετάλια που μας κυβερνούν μας φόρτωσαν χρέη, μίζες και τρία μνημόνια.

Διώξαμε τα παιδιά μας στην ξενιτιά.

Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Η Πηνελόπη Κουγιανού- Γκόλντμπεργκ είναι η νέα επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας. 
Η Ελληνίδα οικονομολόγος, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963, με πλούσια ακαδημαϊκή προϋπηρεσία, ερευνητικό έργο και πολλές διακρίσεις, αναλαμβάνει το ρόλο αυτό σε μία περίοδο πολλαπλών προκλήσεων για την παγκόσμια οικονομία....

«Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί θα φέρει την  ευρύτατη ακαδημαϊκή της εμπειρία, τις πνευματικές της δυνάμεις και την ανεξάντλητη επιστημονική της περιέργεια στους κόλπους της Παγκόσμιας Τράπεζας» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Τζιμ Γιονγκ Κιμ, εξηγώντας ότι η κυρία Κουγιανού έχει αφιερώσει την καριέρα της στη διερεύνηση σύνθετων ζητημάτων, που επηρεάζουν τις αναπτυσσόμενες οικονομίες.
«Θα μας βοηθήσει να δώσουμε απάντηση στα πιο σημαντικά- και δύσκολα ερωτήματα των καιρών μας: πώς να βοηθήσουμε τις αναπτυσσόμενες οικονομίες να προετοιμαστούν για την οικονομία του μέλλοντος και να διασφαλίσουν ισότητα ευκαιριών» υπογραμμίζει ο επικεφαλής της Τράπεζας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Παγκόσμιας Τράπεζας, το έργο της κ. Κουγιανού εστιάζει στις επιπτώσεις του εμπορίου στην ανισότητα, την παραγωγικότητα, τα κέρδη και την καινοτομία, όπως επίσης στην προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.
«Αναμένεται να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός οράματος για την επίτευξη των στόχων της Τράπεζας περί βιώσιμης ανάπτυξης, ευημερίας για όλους και εξάλειψης της φτώχειας» επισημαίνεται.
Η Πηνελόπη Κουγιανού είναι αντιπρόεδρος της Αμερικανικής Οικονομικής Ένωσης και μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Οικονομετρίας, Από το 2011 έως και το 2017 ήταν αρχισυντάκτρια της «Αμερικανικής Οικονομικής Επιθεώρησης» (American Economic Review), η οποία είναι και η ναυαρχίδα του οικονομικού Τύπου της Αμερικανικής Οικονομικής Ένωσης.
Έχει επίσης διδάξει ως επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον και αργότερα ως καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια έως το 2001, οπότε και δέχθηκε τη θέση που κρατά ακόμη ως καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Γέιλ.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------