Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Στα Ελληνικά πανεπιστήμια επίθεση από εμπόρους ναρκωτικών σε φοιτητές.

Τρόμος στα πανεπιστήμια εμπόριο ναρκωτικών και ληστείες.

Επίθεση από εμπόρους ναρκωτικών δέχθηκε φοιτητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σήμερα το απόγευμα γυρνώντας από την Σχολή του στο σημείο μεταξύ κτηρίου ΝΟΠΕ και Φιλοσοφικής όπως καταγγέλλει ο ίδιος στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.
Συγκεκριμένα ο φοιτητής Μ.Σ. που σπουδάζει στη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών περιγράφει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr:
«Στις 5 το απόγευμα γυρνώντας από την Σχολή, μεταξύ κτηρίου ΝΟΠΕ και Φιλοσοφικής μου επιτέθηκαν οι γνωστοί άγνωστοι ντίλερ με σκοπό να μου πάρουν το κινητό. Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία που έβγαλα για το χιονισμένο ΑΠΘ. Αυτοί με το πρόσχημα ότι φωτογράφια αυτούς ήθελαν να δουν την φωτογραφία και καλά. Βέβαια το κινητό ήθελαν να μου κλέψουν. Όταν δεν τους την έδειξα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου. ‘Ενας ειδικά ήταν πιο απειλητικός και με κλώσησε στην κοιλιά. Τα έκαναν σε μένα που είμαι φοιτητής μέρα μεσημέρι με κίνηση στο πανεπιστήμιο. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να γίνει σε μια φοιτήτρια που κυκλοφορεί το βράδυ μόνη της από το σημείο… Θα έμεναν στην κλωτσιά μόνο; Προφανώς και όχι.»
 «Πραγματικά αυτό δεν είναι άσυλο ελευθερίας, όταν οι φοιτητές δεν είναι σε θέση να κυκλοφορήσουν άφοβα και ελεύθερα στο δεύτερό τους σπίτι, το πανεπιστήμιο. 

Δεν τάσσομαι με την ολική κατάργηση του ασύλου. Πρέπει όμως να αναθεωρηθεί το υπάρχον νομικό καθεστώς. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα κακοποιά στοιχεία που αμαυρώνουν με την παρουσία τους το ελληνικό πανεπιστήμιο πρέπει με κάποιο τρόπο να απομακρυνθούν. Σήμερα ήμουν εγώ, αύριο μπορεί να είναι ο καθένας!»
Η φωτογραφία που στάθηκε αφορμή να του επιτεθούν οι εγκληματίες  ντίλερ
xioni34

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------