Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Σταματηστε αυτη τη λελαπα τις ληστειας εναντιον των ελληνων , για να περνατε εσεις καλα.


ΔΕΗ η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας βουλιάζει δίνοντας τεράστιους μισθούς στο προσωπικό της.

Το ενδεχόμενο κατάρρευσης της θα προσκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στην Ελληνική οικονομία.
Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της καταστροφής σε ένα τέτοιο απευκταίο σενάριο, αρκεί να αναφερθεί ότι και σήμερα, παρά την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρισμού, προμηθεύει με ρεύμα 7 εκατομμύρια νοικοκυριά κι επιχειρήσεις.
Η λήψη των προαναφερόμενων επιβαρύνσεων στους λογαριασμούς ρεύματος αποτελεί μονόδρομο. Η κυβέρνηση και η διοίκηση της δημόσιας εταιρείας έχουν έλθει αντιμέτωπες με τις αδιέξοδες επιλογές τους εις βάρος της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας.
Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν οδηγήσει τη δημόσια εταιρεία στο χείλος του γκρεμού και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι στο εννιάμηνο του έτους οι ζημιές μετά φόρων διευρύνθηκαν στα 255,1 από 82,6 εκατ. ευρώ, ενώ ακόμη και η λειτουργική της κερδοφορία, συμπεριλαμβανομένων προβλέψεων για αποζημιώσεις προσωπικού και της μη εκκαθάρισης του ΕΤΜΕΑΡ για προηγούμενα έτη, κατρακύλησε στα 188,9 από 242 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον οι ληξιπρόθεσμες οφειλές μεκαλοπελατών της ήταν στα 2,5 δισ. ευρώ από 1,4 δισ. ευρώ το 2014, όταν ο κύκλος εργασιών της, το εννιάμηνο, είναι στα 3,4 δισ. ευρώ από 3,6 δισ. ευρώ. Το σύνολο δε του χρέους του ομίλου κινείται ακόμη στο αστρονομικό επίπεδο των 4 δισ. ευρώ από 4,3 δισ. ευρώ το περσινό εννιάμηνο του έτους. 
Ένας από τους μεγαλύτερους οφειλέτες της ΔΕΗ είναι το ελληνικό δημόσιο και οι δεκάδες ΔΕΚΟ του.
Η ΔΕΗ ξητα παλι αυξησεις στα τημολογια της.
Απο τοτε που γενηθηκα ,δεν ακουω τιποτε αλο ,απο το οτι ολλες οι ΔΕΚΟ ειναι καταχρεωμενες και πρεπει να κανουνε αυξησεις των τημολογιων .
Μπορουνε να μου πουνε ολοι αυτοι οι ηδημωνες που επιβαλουν τις αυξησεις ,ποσα περνουν μισθο ποσα εισπρατουν το χρονο και πως επιβοιωνουν , τι στιγμη που εγω και ολος ο ελληνικος λαος δεχομαστε ασηστολα μειωσεις ,μειωσεις,μειωσεις ????
Επι τελους , σταματηστε αυτη τη λελαπα τις ληστειας εναντιον των ελληνων , για να περνατε εσεις καλα.
Καλη χρονια δεν μπορω να ευχηθω σε εσας τους επιβαλοντας τους φορους ,τα χαρατσια ,τις αυξησεις ,διοτι εσεις οι ηδημωνες εχεται παντα καλη χρονια εφοσον εχετε ακομη κοροιδα οπως εμενα να σας τα ακουμπαω.
ΑΘΛΙΟΙ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------