Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Ελλάς ελλήνων κομμουνιστών ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Οι 2 ληστές έκαναν το "θαύμα". Έκοψαν τα κάγκελα με λάμα, είχαν στο κελί τους ΓΑΝΤΖΟΥΣ, διέσχισαν ΟΛΗ τη Δ` πτέρυγα και δεν τους ειδε ΚΑΝΕΙΣ, βγήκαν απ την πτέρυγα και ΚΑΝΕΙΣ δεν τους είδε, περπάτησαν ΟΛΗ τη νεκρή ζώνη κάτω απο προβολείς, κάμερες που καταλήγουν στην αίθουσα ελέχου, και σκοπούς που ΠΑΛΙ δεν τους είδανε, πήγαν στην 6η σκοπιά που στην κορυφή της μάντρας 4 μέτρων υπήρχε σκοπός, πέταξαν τα σκοινιά με τους γάντζους ανέβηκαν, κατέβηκαν και εφυγαν κύριοι και ΟΥΔΕΙΣ πήρε χαμπάρι. ΟΛΑ έγιναν ΤΥΧΑΙΑ;;...

Να αποδράσουν από τις φυλακές Κορυδαλλού κατάφεραν χθες αργά το βράδυ δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων.

 Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ πρόκειται για τους Κ. Έλβις και Π. Λεονάρντ, οι οποίοι εξέτιαν τις ποινές τους στη Δ' πτέρυγα των φυλακών.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες έκοψαν τα κάγκελα του κελιού τους, βγήκαν στη «νεκρή ζώνη», κάτω από τα άγρυπνα μάτια των φρουρών την διέσχισαν πήδηξαν με γάντζους στην εξωτερική πλευρά του τοίχου και απέδρασαν. 

Η απόδραση των δύο κρατουμένων έγινε αντιληπτή το πρωί της Τετάρτης, 2/1/18 καθώς δεν εμφανίστηκαν στην καταμέτρηση.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------