Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Και η μακέτα χάρισμα…

Αισθάνεσαι τρόμο σαν επαγγελματίας όταν βλέπεις συναδέλφους να ξεπουλάνε με αυτόν τον αναίσχυντο και απερίγραπτο τρόπο. Και η μακέτα χάρισμα… Όσο απελπισμένος και να αισθάνεσαι δεν κατεβάζεις τα παντελόνια… ούτε τον κόπο σου τον βγάζεις στο σφυρί.
Και η μακέτα χάρισμα… Καταστρέφεις και διαλύεις έναν ολόκληρο κλάδο αδιαφορώντας για τα πάντα. Και η μακέτα χάρισμα… Κάποιοι από αυτούς δεν έχουν καν τυπογραφείο. Κάποιοι άλλοι γράφουν μόνο για επαγγελματίες και πουλάνε και στον περαστικό με τις ίδιες τιμές.
Και η μακέτα χάρισμα… Κάποιοι άλλοι οι λεγόμενοι αεριτζήδες κάνουν άλλες δουλειές, πουλάνε όμως και έντυπα. Μπορεί να μην ξέρουν από μακέτα και τυπογραφεία, ξέρουν όμως πολύ καλά να φεσώνουν την αγορά. Και βρίσκουν αρκετά κορόιδα για να τους τυπώνουν. Και η μακέτα χάρισμα… Συνάδελφοι, μην τυπώνετε καμία δουλειά χωρίς προκαταβολή και με την παράδοση να απαιτείται εξόφληση.
Και η μακέτα χάρισμα… typografeio

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------