Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ (1954)

Το πιο τραγικό που αποδεικνύει περίτρανα τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δεχόμαστε τα τυπογραφεία, τα ατελιέ και τα βιβλιοδετεία όλης της χώρας η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του κκε. Δεν είναι καν μέλος του ΣΕΜΕΕ και ούτε εφαρμόζει την ΣΣΕ που θέλει να επιβάλει πανελλαδικά το ΣΕΜΕΕ και οι επαγγελματίες βουλευτοσυνδικαλιστές του κκε.

Χρησιμοποιεί πολιτικά μέσα, συμφωνίες και μαζεύει όλες τις δουλείες. Στέλνουν τα επαγγελματικά τους στελέχη να μας δημιουργούν συνέχεια προβλήματα ώστε να μην ησυχάσουμε ποτέ. Στρέφουν τους εργαζομένους εναντίον μας.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕΜΕΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΣΣΕ. Η ΣΣΕ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΕΕ!!! Εάν συμφωνούν βέβαια και αυτά*#~ Δεν έχετε κανένα δικαίωμα κύριοι και κυρίες του ΔΣ του ΣΕΜΕΕ να κρατάτε ομήρους και να στέλνετε στα δικαστήρια, χιλιάδες Ατελιέ, Τυπογραφεία και Βιβλιοδετεία.- Ούτε να προσπαθείτε με το ζόρι να επιβάλετε την απαράδεκτη ΣΣΕ που υπογράφετε με τους συνδικαλιστές του κκε.- *Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΣΕ ΤΟΥ ΣΕΜΕΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...* typografeio ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ (1954)

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------