Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Επικίνδυνη εμπλοκή...

Στη ζέση τους να αποπροσανατολίσουν και να στριμώξουν τα τυπογραφεία στα σχέδιά τους, ούτε τα προσχήματα δεν ξέρουν να κρατούν ή μάλλον, δεν τους ενδιαφέρουν τα προσχήματα μπροστά στο στόχο.
Αναμενόμενο. Έχουν τον καημό τους και τον έδειξαν με τι πάθος καταδίδουν και πολεμούν τις ανεξάρτητες φωνές και όποιους δεν σκύβουν το κεφάλι.
Ακόμα με νύχια και με δόντια προσπαθούν να διατηρήσουν τον φόβο και καταγγέλλουν συναδέλφους στο ΙΚΑ και στην επιθεώρηση εργασίας χωρίς να αντιδρά το ΣΕΜΕΕ.
Από την άλλη τρέμουν μπας και αποκαλυφθεί το οργανωμένο σχέδιο τους που προσπαθούν να επιβάλουν. με την ανοχή-συμμετοχή των δικών μας ερασιτεχνών συνδικαλιστών. Οι οποίοι είναι το πραγματικό αδιέξοδο του κλάδου.
Αυτό το φόβο τους ομολογούν κάθε φορά που εξαφανίζουν τις φωνές διαμαρτυρίας, τις επώνυμες καταγγελίες συναδέλφων, και ποτέ το ΔΣ του ΣΕΜΕΕ δεν παίρνει θέση. Το πιο τραγικό που αποδεικνύει περίτρανα τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δεχόμαστε τα τυπογραφεία τα ατελιέ και τα βιβλιοδετεία όλης της χώρας, η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του κκε.
Δεν είναι καν μέλος του ΣΕΜΕΕ και ούτε εφαρμόζει την ΣΣΕ που θέλει να επιβάλει πανελλαδικά το ΣΕΜΕΕ και οι επαγγελματίες βουλευτοσυνδικαλιστές του κκε. επίλογος,
ο κάθε κλάδος έχει τους συνδικαλιστές που του αξίζουν.
typografeio

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------