Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Τίποτα δεν έχει μαζευτεί στον ειδικό λογαριασμό που άνοιξε και πολυδιαφήμισε η κυβέρνηση. Που είναι οι επιχειρηματίες και οι εφοπλιστές που μας έλεγαν για τα χρήματα που θα έδιναν; Αλλά θα μας πείτε και ποιος ξέρει αν θα πάνε στο σωστό μέρος...

Σημερα και το εννοω κυριολεκτικα βρισκομαστε σε μια πολύ κρισιμη κατασταση.
Καλα δεν ειπα και κατι πρωτοτυπο, αλλα δυστυχως είναι γεγονος.
Παμε λοιπον ! Η Ελλαδα φιλοι μου δεν κινδυνευει από την κριση ,η Ελλαδα κινδυνευει από τους «ΕΛΛΗΝΕΣ» και τους» ΦΙΛΟΥΣ» της!
Θα μου πειτε τι εννοω.
Δυστυχως ειμαστε ένα κρατος καταδικασμενο στην μιζερια μας και σε αυτό ευθυνομαστε ολοι.Δυστυχως ειμαστε μια χωρα οπου οι μισοι ειμαστε κλεφτες και οι αλλοι μισοι εν δυναμη κλεφτες!Αυτο δεν είναι αφοριστικο ,είναι κατά την ταπεινη μου αποψη η πιο μεγαλη αληθεια.Ειμαστε πλεον ο λαος της της ρεμουλας,της ψευτιας,της ανιθηκοτητας,της απανθρωπιας,του δηθενισμου,της κλειδαροτρυπας και τοσων αλλων αρνητικων για τα οποια ευθυνομαστε εμεις πρωτα και μετα οι αλλοι!
Αυτην την φορα φταιμε ΕΜΕΙΣ.Φταιμε εμεις γιατι γνωριζαμε και δεν καναμε τιποτα.Φταιμε εμεις γιατι μονο ζηταμε αλλα για την παρτη μας.Φταιμε γιατι πουληθηκαμε τοσα χρονια στον κάθε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ πολιτικο.Φταιμε γιατι ειμαστε ΔΕΙΛΟΙ. Φταιμε γιατι δεν σηκωσαμε αναστημα.Φταιμε γιατι ειμαστε λιγοψυχοι.Φταιμε γιατι λεμε ψεματα στα παιδια μας.Φταιμε γιατι περιμενουμε τους αλλους για να μας δημιουργησουν το μελλον μας.


ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ,ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ...

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------