Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

«Όλοι στους δρόμους» Να ορθώσουμε το ανάστημά μας, να δείξουμε τη δύναμή μας

ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Με όλες τις δυνάμεις για να πετύχει η απεργία
Είναι ώρα ευθύνης για τους κομμουνιστες
Παλλαϊκός συναγερμός για το Ασφαλιστικό, για το εισόδημα των εργαζομένων, για μόνιμη και σταθερή δουλειά. Οχι στη Σκύλλα και στη Χάρυβδη, ΕΕ και ΔΝΤ. Καθολική επίθεση στην αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ, κεφαλαίου, κυβέρνησης, αστικών κομμάτων

Η  Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων με πρόεδρο τον Χρήστο Ματζώρο, συμμετέχει στη 48ωρη απεργία την επόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, 21-22 Απρίλη, που γίνεται με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ και αιτήματα που βγαίνουν από τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Σήμερα, η 48ωρη απεργία είναι το ελάχιστο
που μπορεί να γίνει μπροστά στην επίθεση
Είναι ώρα ευθύνης για τους κομμουνιστες
Καμία ανοχή. Καμία συναίνεση. Τώρα, κάθε τόπος δουλειάς, κάθε εργατογειτονιά, κάθε σχολή, πρέπει να γίνει κάστρο οργάνωσης και πάλης, αντίστασης και εργατικής - λαϊκής αντεπίθεσης.
Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, οι φίλοι και άλλοι πρωτοπόροι αγωνιστές και συνεργαζόμενοι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή. Με μαχητικότητα και αυτοθυσία, αφήνοντας δυσκολίες και εμπόδια, για να δοθεί απάντηση με μαζική 48ωρη απεργία.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Κάθε χώρος δουλειάς να γίνει κέντρο συζήτησης, συλλογικής δράσης, προετοιμασίας και οργάνωσης της απεργιακής μάχης στις 21 και 22 Απρίλη. Να γίνουν παντού συνεδριάσεις των συνδικάτων, συνελεύσεις, συσκέψεις. Να παρθούν αποφάσεις για συμμετοχή. Όπου αρνούνται οι συνδικαλιστικές ηγεσίες, κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει όσους συνειδητοποιούν την ανάγκη του αγώνα να συμμετέχουν στην απεργία. Είναι καλυμμένοι και νόμιμοι με δική τους απόφαση και με την αλληλεγγύη των συναδέλφων τους που αγωνίζονται και αυτοί. Οργάνωση της πάλης παντού, με απεργιακές επιτροπές στους χώρους δουλειάς, που να παίρνουν μόνιμο χαρακτήρα και σε συντονισμό με τα ταξικά συνδικάτα και το ΠΑΜΕ. Οι συνδικαλιστές εκείνοι που αναρωτιούνται, δήθεν αθώα, με πρωτοστατούντες τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, αν η απόφαση του ΠΑΜΕ για απεργία καλύπτει τους εργάτες, θέλουν να τσακίσουν την απεργία. Είναι φερέφωνα των εργοδοτών. Το κεφάλαιο επιχειρεί να τρομοκρατήσει, επειδή το ίδιο και η κυβέρνηση και οι εργατοπατέρες φοβούνται τη δύναμη που μπορεί να εξαπολύσει εναντίον τους η αγωνιστική ανάταση ακόμα και ενός εργάτη, μιας εργάτριας.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του ΚΚΕ
21-22 Απρίλη θα την κλείσετε;
Όλα τα άλλα είναι κομματικά λόγια για ανεγκέφαλους και μελλοντικούς ανέργους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------