Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Εγκαταλείψτε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Κλειστό λόγω κρίσης είναι ένα στα τρία καταστήματα στην οδό Σταδίου και ένα στα τέσσερα στην Ακαδημίας και στην Ερμού, σύμφωνα με έρευνα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.



ΑΝΕΡΓΟΙ
Αύξηση ρεκόρ 45,2% μέσα σε ένα χρόνο!
Μέσα σ' αυτές τις συνθήκες, μεγαλώνουν τα αδιέξοδα για τους χιλιάδες ανέργους που, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα χτες η Ελληνική Στατιστική Αρχή το Δεκέμβρη του 2010 έφτασαν τους 733.645 (ποσοστό 14,8%). Αυξήθηκαν, δηλαδή, κατά 228.535 (σε ποσοστό 45,2%) σε σχέση με το Δεκέμβρη του 2009, οπότε και οι άνεργοι ήταν 505.110 (ποσοστό 10,2%), σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Η πραγματική ανεργία είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς, σύμφωνα με τα κριτήρια μέτρησης της ΕΛΣΤΑΤ, απασχολούμενος θεωρείται όποιος τη βδομάδα της καταγραφής έχει εργαστεί έστω και μια ώρα! Σημειώνεται ότι τον ίδιο μήνα οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ ήταν 804.597.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------