Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Είστε λαμόγια κυβερνήσεις μαϊμού, παίζετε με τα όνειρα του Ελληνικού λαού

 Σε ευθύνες του υπουργού Δημόσιας Τάξης επί Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, για την επιζήμια κατά 6.250.000 ευρώ για το ελληνικό Δημόσιο υπερτιμολογημένη μίσθωση πέντε πυροσβεστικών ελικοπτέρων, «σκόνταψε» η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας που διερεύνησε την υπόθεση. Έτσι, με έγγραφό της προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, ζητεί να διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία αμελλητί στη Βουλή, προκειμένου να διερευνηθούν αρμοδίως οι ενδεχόμενες ευθύνες του πρώην υπουργού.

Ακόμα διαπιστώθηκε οικονομική ζημία από την υπερτιμημένη συντήρηση -στη συνέχεια- των ελικοπτέρων, σκέλος στο οποίο εμπλέκονται μη πολιτικά πρόσωπα.
Γι' αυτή την παράμετρο ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία σε βάρος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Γρηγόρη Τασούλα. Η δίωξη όμως επεκτείνεται και σε βάρος 26 αξιωματικών, νυν και πρώην, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αλήτες φέρτε πίσω τα κλεμμένα

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------