Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ!!!

Ας διαβάσουμε αυτά που μεταδίδει το Dow Jones Newswires το οποίο λέει ότι διαθέτει έγγραφο του ΔΝΤ. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες τους, ο δείκτης χρέους προς ΑΕΠ θα φτάσει το 171% το 2014 αντί του 160% ενώ το 2020 θα φτάσει το 146% αντί το 117% το οποίο προβλέπεται στην πρόσφατη συμφωνία.
Είπατε τίποτε; Παίρνουμε τόσα φράγκα με τόσες πολλές θυσίες για να λέει το ΔΝΤ ότι το χρέος δε θα πέσει αλλά αντίθετα θα φτάσει το 146% σε 8 χρόνια;
Επίσης, σύμφωνα με το ΔΝΤ, μόλις ολοκληρωθεί η χρηματοδότηση από το δεύτερο δάνειο, στην Ελλάδα θα λείψουν 32 έως 67 δις ευρώ τα οποία φυσικά θα πρέπει να αναζητήσει από τρίτο δάνειο. Το οποίο όμως πρέπει να έρθει έπειτα από νέο PSI. Κι αυτό γιατί οι αγορές θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές προς την Ελλάδα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν μακροχρόνιες εκδόσεις και η χώρα να αναγκαστεί να πάει σε έκδοση ομολόγων μικρής διάρκειας και υψηλού φυσικά επιτοκίου.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η Ελλάδα και στις αγορές να βγει θα αναγκάζεται να πληρώνει πολύ ακριβά το κόστος χρήματος, επομένως, θα αυξάνεται συνεχώς το χρέος της.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------