Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Μην αγγίζετε τους πολιτισμένους Αφγανούς, Σομαλούς, Κούρδους, Πακιστανούς, Βορειοαφρικανούς και λοιπούς ευγενείς λαούς που τιμούν με την παρουσία τους την χώρα μας!

H Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία καταγγέλλει πως αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας σκοτώνουν αδέσποτα ζώα για να τα πουλήσουν . 

Η Φιλοζωική κατέθεσε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών αναφορά με την οποία ζητά την άμεση παρέμβασή της ώστε να σταματήσει ο βάναυσος αφανισμός των ζώων της Αθήνας από αλλοδαπούς, προς βρώσιν και πώληση.

 Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία έλαβε σοβαρότατες καταγγελίες και υλικό που συνοδεύεται από φρικτές φωτογραφίες για το θέμα της σφαγής σκύλων, του τεμαχισμού τους και πώς οδηγούνται στα τσιγκέλια και στη σούβλα.

 Επειδή το υλικό είναι άκρως ανατριχιαστικό και μη δημοσιεύσιμο, κρίναμε σκόπιμο να αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης η Εισαγγελία Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες. 

Το ίδιο θέμα πριν από λίγους μήνες η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είχε καταγγείλει στα ΜΜΕ και το Διαδίκτυο, μετά από επώνυμες  καταγγελίες μελών της για κρεμασμένους και γδαρμένους σκύλους επί της οδού Αγησιλάου προς πώληση.


 Άντε  ΠΑΜΕ τώρα όλοι να διαδηλώσουμε υπέρ των λαθραίων για να μπορούν να μας ληστεύουν, να μας βιάζουν , να μας σκοτώνουν και τα παιδιά μας στο μέλλον να σουβλίζουν σκύλους αντί για αρνί το Πάσχα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------