Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

«Πρώτη φορά αριστερά» ή «Την άλλη φορά αριστερά»

«Πρώτη φορά αριστερά», έλεγε το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015. Δηλαδή, η άλλη φορά με το ΠΑΣΟΚ δεν πιάνεται, καθότι -όπως προείπαμε- το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν τελικά αριστερά. 

Βγαίνει, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ και σχηματίζει την «πρώτη αριστερή κυβέρνηση» στην μεταπολεμική Ελλάδα. Από την επομένη, οι κουκουέδες και οι αριστεριστές αρχίζουν να βάζουν εισαγωγικά στη λέξη «αριστερά» και να μιλάνε για «δήθεν αριστερά», υπονοώντας ότι δεν αναγνωρίζουν την… αριστεροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ! 

Και μετά την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου (του αριστερού) και τον ερχομό της «δεύτερης φοράς αριστερά», οι ψίθυροι έγιναν κραυγές και οι… σοφοί αριστερομέτρες αποφάνθηκαν και πάλι: τώρα σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερό κόμμα! 

Ο δε Μπογιόπουλος, διαδικτυακή καρικατούρα του σπουδαίου σοβιετικού προπαγανδιστή Σουσλώφ, έριξε το σύνθημα: «Την άλλη φορά αριστερά»!

Πέρα από την παραμυθατζίδικη προπαγάνδα των μαρξιστών, η αλήθεια είναι μία: όπου κυβέρνησε η αριστερά –σε όλες τις μορφές της- δυστύχησε ο λαός! 

Γι’ αυτό, πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει σήμερα αριστερή κυβέρνηση – με μοναδική εξαίρεση την Βόρειο Κορέα και την Ελλάδα!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------