Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Πόσο φιλειρηνικό σας φαίνεται αυτό;

Το Κοράνι στη σούρα 8:39 λέει: «πολεμήστε μέχρι να μην υπάρχει καμιά άλλη θρησκεία εκτός από του Αλλάχ, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να εξαλειφθεί η μισή ανθρωπότητα»...
Πόσο φιλειρηνικό σας φαίνεται αυτό;

Αν κάποιος διαβάζει αυτά, εφ’ όσον είναι πιστός μουσουλμάνος δεν πρέπει και να τα ενστερνίζεται;

Άρα οι μουσουλμάνοι αυτοί, αργά ή γρήγορα θα κάνουν αυτό που τους λέει η θρησκεία τους.
 Άλλωστε δεν είναι το μόνο σημείο στο Κοράνι που λέει παρόμοιες προτροπές των πιστών σε «άπιστους». Και ακόμη υπάρχει και η σαρία την οποία οι πιστοί ισλαμιστές δέχονται ότι είναι ο νόμος του θεού και ότι είναι πάνω από τον κοσμικό νόμο. Πλήρης δηλαδή κατάργηση του κοσμικού κράτους.

Θα ήταν παράλογο όποιος ζητά υπηκοότητα να δηλώνει ότι δεν συμμερίζεται τέτοιες ακραίες και φονταμεταλιστικές αντιλήψεις; Αν και αυτό θεωρηθεί πολύ, τότε να περιμένουμε ειλικρινά μαύρες μέρες.

Μέρες σκοταδισμού και βαρβαρότητας (προσπάθειες εξισλαμισμού κ.α.). Διότι η μεγάλη πλειοψηφία των μεταναστών έρχονται στην Ελλάδα μόνο επειδή υπάρχουν καλύτερες συνθήκες και τους παρέχοντα τα πάντα δωρεάν, δεν δέχονται όμως θα θεμέλια του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού πολιτισμού, ούτε καν τα ‘εξωτερικά’ κοσμικά θεμέλια (δίκαιο, κοινοβούλιο, δημοκρατία κλπ.).

 Άλλωστε αν δεχόταν τον Χριστιανισμό, την δημοκρατία, την ισότητα των φύλων, την διαφορετικότητα και τις άλλες απορρέουσες Ευρωπαϊκές ιδέες θα είχαν φτιάξει και στον τόπο τους καλύτερες, πιο ανθρώπινες και πιο δίκαιες κοινωνίες.

Η λεγόμενη ‘πολυπολιτισμική’ κοινωνία έχει ήδη αποτύχει εξ αρχής. Φαίνεται ότι οι συντάκτες της - στα Εργαστήριά τους - σε άλλα στόχευαν, αλλά μέχρι να απαξιωθεί πλήρως, φαίνεται πως θα μας οδηγήσει σε οπισθοδρόμηση, βαρβαρότητα και ότι θα έχει πολλά ακόμη θύματα.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Η Ελλάδα, η πατρίδα μας βρίσκεται ξανά στο χείλος του γκρεμού αλλά πλέον δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας.

Φωτογραφικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν την απάτη των «προσφύγων», τους οποίους το αντισυνταγματικό τόξο προσκαλεί και φιλοξενεί στην Ελλάδα, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Πατρίδα μας και τους Έλληνες.

Μια μικρή μονάχα σύγκριση φωτογραφιών από το FB των "προσφύγων" αρκεί για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο πως με όχημα το προσφυγικό ζήτημα χιλιάδες τζιχαντιστές σφαγείς περνούν τα ελληνικά σύνορα και εγκαθίστανται στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, με συνέπειες για τον Ελληνικό λαό οι οποίες καθίσταται αδύνατο για την ώρα να υπολογισθούν.

t1t2t3t4t5t7t8t9t10t11t12t13t14http://4.bp.blogspot.com/-Sm1rSOH6GaU/VkxxrqIjlII/AAAAAAAB6dk/TvC9QyHZ45k/s1600/jixant.jpg

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------