Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Δεν υπάρχει «πολιτικά ορθή» λύση στο μεταναστευτικό, λύση που θα διασφαλίζει την εθνική ασφάλεια


Θυμάμαι την Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ που είπε στον Κασιδιάρη ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει τη χώρα 500 χρόνια πίσω... τελικά ο Συριζα μας επανέφερε ολοταχώς στο 1453 και στην εκ νέου εισβολή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και αυτή τη φορά χωρίς καν αντίσταση.

Αίτημα της Ελλάδας για έκτακτη βοήθεια αν κλείσουν τα σύνορα! Αυτό είναι το Plan B του Μαξίμου!  και ετοιμάζεται να κηρύξει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης το Νομό Αττικής.

Αν περάσει κανείς στην άλλη εξήγηση, αυτήν της παντελούς ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ της σημερινής αριστερής κυβέρνησης να ελέγξει μόλις δυο δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες – λαθρομετανάστες, δεν τολμάμε να φανταστούμε τι μας περιμένει στην περίπτωση που αυτοί θα αυγατίσουν και θα φτάσουν και ίσως ξεπεράσουν και τις 800.000 όπως προβλέπουν πολλοί Ευρωπαίοι και Αμερικανοί αναλυτές!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στήνουν σταλινική δικτατορία με πρόσχημα τους λαθρομετανάστες - Στόχος να σταματήσουν οι αντιδράσεις των Ελλήνων!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------