Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Η Ελλάδα είναι η νέα Σαουδική Αραβία του 21ου Αιώνα! Οι Έλληνες είναι οι νέοι δούλοι του 21ου Αιώνα!

Αποτέλεσμα εικόνας για υπουργός Γιάννης Μανιάτης
Ο υπουργός του ΤΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μανιάτης, ανακοίνωσε πως από σήμερα η νορβηγική εταιρεία PGS, που συνέλεξε στοιχεία μήκους 12.500 χλμ., θα πουλάει τα δεδομένα σε πετρελαϊκές εταιρείες.

Η πρώτη περιοχή ξεκινά από τα βορειοδυτικά της Κέρκυρας, στα όρια με την Αλβανία, και εκτείνεται  στους Παξούς και στους Αντίπαξους, μέχρι και τη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου απέναντι από τον Αμβρακικό Κόλπο.

Η δεύτερη περιοχή είναι δυτικά της Κεφαλονιάς και φτάνει μέχρι την τρίτη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Κατάκολου.

Η τέταρτη είναι η πολλά υποσχόμενη περιοχή νότια της Κρήτης, που εκτείνεται μέχρι τα όρια με τη Λιβύη και δυτικά της Ιταλίας.

Παράλληλα, τα προσεχή 24ωρα η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, κατόπιν γνωμοδότησης της ειδικής επιτροπής, θα ανακοινώσει τις εταιρείες αναδόχους των τριών πρώτων “οικοπέδων” που θα ξεκινήσουν τις έρευνες με γεωτρύπανα. Πρόκειται για τα Ιωάννινα, τον Πατραϊκό Κόλπο και το δυτικό Κατάκολο.

Γύρω στα τέλη του επόμενου χρόνου αναμένεται να πέσουν και τα πρώτα γεωτρύπανα που θα δείξουν και το τελικό μέγεθος των κοιτασμάτων.

Οι εκτιμήσεις αξιωματούχων του ΥΠΕΚΑ κάνουν λόγο για τη δυνατότητα από την ύπαρξη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στον ελληνικό χώρο να εισπράττει το Δημόσιο μόνο από φόρους και τέλη περί τα 850.000.000.000 δισ. ευρώ σε βάθος 30 ετών. Φαντασθείτε τα κέρδη και το ξεπούλημα

Διαβάστε τώρα και πόσο μπουρδέλο είμαστε 

Ρύθμιση του πολυνομοσχεδίου επιτρέπει offshore για βολευτές και πολιτικά πρόσωπα

Μία ρύθμιση που υπερψηφίστηκε την περασμένη Κυριακή στο πολυνομοσχέδιο που έφεραν οι κομμουνιστές της κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται σε υπουργούς, βουλευτές και γενικούς γραμματείς να κατέχουν offshore εταιρείες.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση επιτρέπεται η κατοχή εξοχώριων εταιριών υπό την προϋπόθεση ότι η έδρα της βρίσκεται ανάμεσα στις «φορολογικά συνεργάσιμες» χώρες, ακόμα κι αν οι χώρες αυτές χαρακτηρίζονται από το ΥΠΟΙΚ ως φορολογικοί παράδεισοι.

Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο 178 του πολυνομοσχεδίου τροποποιεί το νόμο του 2003, που προέβλεπε γενική απαγόρευση συμμετοχής σε εξοχώριες εταιρείες αλλά και έκπτωση από δημόσια αξιώματα όσων συμμετέχουν σε υπεράκτιες εταιρείες.

 Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογες συριζα

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------