Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ελλάδα μια χώρα καταδικασμένη: Κλείνουν εργοστάσια και ανοίγουν hot spot. Βουλιάζουν και την Θεσσαλονίκη

 Σε εξέλιξη το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Σύριζα:  
Κλείνουμε τα εργοστάσια και ανοίγουμε HOT spot.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ 

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για ανοίγουμε HOT spot
Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα και φυσικά η χώρα αυτή αντιπροσωπεύει μοναδικό παράδειγμα στα παγκόσμια χρονικά, παράδειγμα κατάληψής της, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, γενοκτονία εθνικού πληθυσμού εν καιρώ ειρήνης.

Πόσο μπροστά μπορεί να πάει μια χώρα όταν διώχνει τα παιδιά της, έχει ανοιχτά σύνορα, κλείνουν βιομηχανίες, βιοτεχνίες και εμπορικές επιχειρήσεις και στη θέση τους ανοίγουν καταυλισμοί μουσουλμάνων από τα βάθη της ανατολής και παντού hot spotq;;;

Τέσσερις χώροι έξω από τη Θεσσαλονίκη προέκυψαν από τη διαδικασία εύρεσης βιομηχανικών και εμπορικών εγκαταστάσεων για τη φιλοξενία λαθρό/προσφύγων.

Πρόκειται για το πρώην εργοστάσιο EXELΚA στο Ωραιόκαστρο και τρεις χώρους στο Καλοχώρι, ένα πρώην εργοστάσιο, μία πρώην εταιρεία logistics και μία πρώην αποθήκη αλυσίδας σούπερ μάρκετ"...
 Αποτέλεσμα εικόνας για ανοίγουμε HOT spot
Σε αυτά τα σημεία, αλλά και στο κέντρο που δημιουργήθηκε στα Λαγκαδίκια, θέλουν να μετακινήσουν  τουλάχιστον 24.500 ανθρώπους,  περισσότερο από όσων βρίσκονται σήμερα στην μεγαλύτερη φαβέλα της Ευρώπης της Ειδομένη.



Τα παραπάνω αναφέρει ο εκπρόσωπος του...  Συντονιστικού Οργάνου για το Προσφυγικό!!!!!!!, Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος διευκρινίζει ότι μετακίνηση προσφύγων θα γίνει και προς άλλες δομές φιλοξενίας εκτός από αυτές που δημιουργούνται στις παρυφές της Θεσσαλονίκης.
 Αποτέλεσμα εικόνας για ανοίγουμε HOT spot
Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης δήλωσε αιφνιδιασμένος από τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων σε χώρο που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος, σε γραπτή του δήλωση, επισημαίνει ότι μόλις το περασμένο Σάββατο ενημερώθηκε από περιοίκους ότι "βρίσκεται σε εξέλιξη οργανωμένη επιχείρηση εκ μέρους της κυβέρνησης και ιδιωτών για την εγκατάσταση προσφύγων σε βιομηχανικά κτίρια της περιοχής του Καλοχωρίου και της Σίνδου" και υπογραμμίζει ότι "οι πληθυσμοί των προσφύγων που η κυβέρνηση έχει φέρει στο Δήμο Δέλτα είναι υπέρμετρα δυσανάλογοι με τον τοπικό πληθυσμό".

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο Λινοπότι όταν είδαν ξαφνικά, τα σκαπτικά μηχανήματα του στρατού (μηχανικού) να μπαίνουν στο χώρο του παλιού στίβου μάχης για να κάνουν τη διαμόρφωση ώστε να μπουν οι βάσεις για να τοποθετηθούν τα προκάτ σπίτια για τους μετανάστες και να δημιουργεί ο Ελληνικός στρατός ένα νέο τεράστιο hot spot για τους μουσουλμάνους.

Αμέσως σήμαναν την καμπάνα και άρχισαν να καλούν ο ένας μετά τον άλλον τηλεφωνικά όλο και περισσότερο κόσμο, όπως και τους εκπροσώπους τους σε δήμο και περιφέρεια για να ενημερωθούν τι πάει να γίνει.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει hot spot (καυτά σημεία)σε πρώην στρατόπεδα, σε εγκαταστάσεις του υπουργείου Υγείας! και σε όλες τις κατασκηνώσεις.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------