Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Έλληνα ΨΟΦΑ στη πείνα ΚΑΙ στην ανεργία. Νέα πολυτελή κέντρα λαθρομεταναστών και ΔΩΡΟ 1.000 ευρώ εκτός του "μισθού" 400 ευρώ στους λαθρομετανάστες για να φύγουν

Με σπασμωδικές κινήσεις ως συνήθως και νέες ανακολουθίες σε σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαλώσει το Μεταναστευτικό εν μέσω τουριστικής περιόδου.

 Με νέα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών στη νησιωτική Ελλάδα και 1.000 ευρώ στην τσέπη για όσους επιλέξουν να πάρουν το αεροπλάνο και να εγκαταλείψουν τη χώρα μας προσπαθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει πλέον το Μεταναστευτικό εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Η ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές να συνεχίζονται κανονικά.

Αλλωστε έχει περάσει αρκετός καιρός από την εποχή που ο σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμευόταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει τα κέντρα κράτησης με την ανάληψη της εξουσίας και κορυφαία στελέχη του διαδήλωναν έξω από την Αμυγδαλέζα μαζί με λαθρομετανάστες ζητώντας να μπει λουκέτο.

Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη Τρίτη δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Υγείας Παναγιώτη Σκουρλέτη και Ανδρέα Ξανθού και των αναπληρωτών υπουργών Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης και Οικονομικών, Νίκου Τόσκα, Αλέξη Χαρίτση και Γιώργου Χουλιαράκη, ίδρυσης Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης στη Σάμο. Πρόκειται για το 9ο κατά σειρά κέντρο κράτησης, μετά την έναρξη λειτουργίας του αντίστοιχου κέντρου στην Κω, δυναμικότητας 300 κρατουμένων, που θα κατασκευαστεί εντός των εγκαταστάσεων του στρατοπέδου «Πρώην Πεδίο Βολής Βαθέος Σάμου» και θα λειτουργεί ως υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε επίπεδο αστυνομικού σταθμού. Στο σκεπτικό της απόφασης γίνεται αναφορά σε σχετικό έγγραφο του προϊσταμένου του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., «με το οποίο εισηγείται την άμεση και επείγουσα δημιουργία Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών στη Σάμο και εκθέτει τους έκτακτους λόγους, τις απρόβλεπτες ανάγκες και κινδύνους προς τούτο».

Το προκαλούμενο κόστος από την κατασκευή του κέντρου θα ανέλθει στις 600.000 ευρώ, ενώ τα λειτουργικά έξοδα για την τρέχουσα χρονιά εκτιμώνται σε 3,7 εκατ. ευρώ και για το 2018 σε 4,9 εκατ. ευρώ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------