Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

υπέρογκο, σπάταλο, διεφθαρμένο και αντιπαραγωγικό Δημόσιο

Η αιτία του Κακού ήταν και παραμένει το υπέρογκο, σπάταλο, διεφθαρμένο και αντιπαραγωγικό Δημόσιο σε συνδυασμό με τον κρατικοδίαιτο τραπεζικό και κατασκευαστικό τομέα δημοσίων έργων. 
Μια σοβιετοποιημένη χώρα όπου από τον ακροδεξιό μέχρι τον ακροαριστερό κάτοικο της έχει σοσιαλιστική/κομμουνιστική κουλτούρα, νοοτροπία, τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, ΔΕΝ της φταίει κανένα μα κανένα νόμισμα. 
Μια χώρα που σπαταλά το 60% του ΑΕΠ της για να συντηρεί ένα Δημόσιο που ΔΕΝ παράγει και δεν παρέχει καμία σύγχρονη και ωφέλιμη υπηρεσία και πληρώνει μισθούς ΔΥ και 40άρηδων συνταξιούχων που κάθονται και τα ξύνουν, είναι φυσικό να χρεοκοπήσει κάποια στιγμή. 
Πότε θα χρεοκοπήσει? 
Ο Ιδιωτικός Τομέας καταστράφηκε ολοσχερώς, πρωτογενής και δευτερογενής παραγωγή δεν υπάρχουν πλέον, έμεινε μόνο η τριτογενής παραγωγή, δηλαδή καφετερίες, ταβέρνες, μπουζούκια, κομμωτήρια, σουβλατζίδικα, μπουγατσατζίδικα, clubs, pubs κλπ. 
H "βαριά βιομηχανία" μας είναι πλέον ΜΌΝΟ ο τουρισμός και τίποτε άλλο! 
Οι συντάξεις έχουν μειωθεί πολύ, ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια μιλάμε για κατακρεούργημα αλλά ακόμη αντέχουν αρκετοί συνταξιούχοι. 
Οι άνεργοι συντηρούνται από τις συντάξεις και κανένα 5μηνο-8μηνο voucher το πολύ. 
Όταν θα σταματήσουν τα προγράμματα αυτά και κοπούν και άλλο οι συντάξεις (μέσα στο 2018), τότε θα αρχίσει μια πιο μαζική γκρίνια. 
Όταν εξαθλιωθούν όλες αυτές οι κοινωνικές τάξεις (ΙΤ, άνεργοι, συμβασιούχοι, συνταξιούχοι, νεολαία ελαστικών ωραρίων), τότε θα αρχίσει και ο κόφτης στους ΔΥ. 
Μέχρι να αρχίσει ο πραγματικός κόφτης, θα υπάρξει μια πρώτη γεύση με το αφορολόγητο που θα πέσει στα 5600. 
Από την στιγμή που δεν υπάρχει κανένα απολύτως ίχνος ανάπτυξης και επενδύσεων και καμία περαιτέρω ιδιωτική πρωτοβουλία, στην ουσία έχουμε ανακύκλωση του εσωτερικού χρήματος των κρατικοδίαιτων ΔΥ και συνταξιούχων. 
Το χρήμα αυο μειώνεται κάθε μέρα αφού αυξάνονται οι φόροι και τα χαράτσια, τα τιμολόγια σε ΔΕΚΟ και λοιπά κοινωνικά αγαθά, 30% μείωση στα είδη σούπερμαρκετ σημαίνει 30% αύξηση στις τιμές των ειδών για να διατηρηθεί ο κύκλος εργασιών των και να παραμείνουν ζωντανές οι μεγάλες αλυσίδες. 
Δηλαδή σε γενικές γραμμές, όλοι σιγά-σιγά ψοφάνε από την πείνα, έρχεται η σειρά των συνταξιούχων και μόλις ψοφήσουν αυτοί, θα έρθει η σειρά των ΔΥ. 
Μόλις αρχίσουν να ψοφάνε οι ΔΥ, θα καταρρεύσει και η νεοΕλληνική Σοβιετία με στασιμοχρεοκοπία! 
Ποιά είναι η λύση? 
Η λύση υπάρχει με ενδελεχή μελέτη των χωρών που μπήκαν στα μνημόνια μετά από εμάς και βγήκαν εδώ και χρόνια (Κύπρος, Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία) και φυσικά με αλλαγή οικονομικής πολιτικής.
Είτε με δραχμή όπως παλιά, είτε με ευρώ, είτε με δηνάρια, πάλι όλα θα γίνονται για το Δημόσιο, πάλι το όνειρο του κάθε νεοέλληνα θα είναι να βολευτεί σε αυτό!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------