Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ένας 27χρονος Έλληνας, σύμβουλος επιχειρήσεων, είναι το τελευταίο θύμα των συμμοριών «προσφύγων» λαθρο  που δρουν ανενόχλητες στο κέντρο των Αθηνών.

Μόνο που ο άνθρωπος αυτός δεν ληστεύθηκε απλώς, αλλά μαχαιρώθηκε κιόλας, στον πνεύμονα, και τώρα χαροπαλεύει στην Εντατική του Ερυθρού Σταυρού!

Η ρατσιστική επίθεση έγινε δέκα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι. 

Ο 27χρονος Έλληνας βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα όταν είδε να τον πλησιάζουν τρία «προσφυγάκια». 

Πριν προλάβει να αντιδράσει πετάχτηκαν άλλοι τρεις και αφού τον περικύκλωσαν ο ένας προσπάθησε να του αρπάξει το τσαντάκι του που περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και το κινητό του τηλέφωνο. 

Το θύμα έκανε το λάθος και τράβηξε ενστικτωδώς την τσάντα του και τότε ο ένας απ’ αυτούς τους εγκληματίες έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε πολλές φορές με μανία στο σώμα του τραυματίζοντας τον και στον πνεύμονα.

Οταν ο 27χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος στην άσφαλτο, οι δράστες με τη λεία στο χέρι και το θύμα τους μισοπεθαμένο έφυγαν τρέχοντας και χάθηκαν στα στενά της περιοχής.

η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Με τους πολίτες να εκπέμπουν απελπισμένα SOS και την Αστυνομία, ουσιαστικά αφοπλισμένη να αποτελεί παθητικό δέκτη των πραγμάτων και παρατηρητή συμμοριών αλλοδαπών μαχαιροβγαλτών που σκορπούν τον τρόμο, εμπόρων ναρκωτικών και μπαχαλάκηδων…

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------