Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Ματέο Σαλβίνι: «Μη μας συγκρίνετε με τον Α.Τσίπρα που πρόδωσε το λάο του» – «Δεν θα κάνουμε πίσω»

Ματέο Σαλβίνι: «Μη μας συγκρίνετε με τον Α.Τσίπρα που πρόδωσε το λάο του» – «Δεν θα κάνουμε πίσω»
Ηχηρή είναι η σκληρή αντεπίθεση από την ιταλική κυβέρνηση στο κονκλάβιο των Βρυξελλών δια στόματος Μ. Σαλβίνι, ο οποίο τόνισε πολλάκις πως ο λαός της Ιταλίας και η ιταλική κυβέρνηση είναι ενωμένοι και δεν θα κάνουν βήμα πίσω.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η Ιταλία δεν θα γίνει Ελλάδα”, μεταφέροντας έτσι και τη διεθνή άποψη για την ελληνική κυβέρνηση και τους χειρισμούς της απέναντι στους Έλληνες.
Ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως οι Έλληνες αντιμετωπίζουν μια προδοσία που πηγάζει από την πολιτική σκηνή της χώρας και επεσήμανε πως οι Ιταλοί δεν θα έχουν το ίδιο μέλλον.

Δηλώσεις τέτοιου τύπου έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς καθρεφτίζουν την εικόνα της ελληνικής κυβέρνησης στη διεθνή πολιτική σκηνή και τον κόσμο, μια εικόνα που αν δεν αλλάξει ριζικά, πρέπει τουλάχιστον να ανοίξει περιθώρια βελτίωσης με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Απάντηση σε όσους παρομοιάζουν την Ελλάδα με την Ιταλία, θεωρώντας ότι η Ρώμη θα αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα με την Αθήνα, έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι.
«Η κυβέρνηση είναι έτοιμη. Δεν πρόκειται να κάνουμε βήματα πίσω, καθώς οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να μας στηρίξουν. Κανείς δεν πιστεύει ότι θα καταλήξουμε όπως η Ελλάδα. Αυτό είναι λάθος», τόνισε ο κ. Σαλβίνι σε δηλώσεις του στο δεύτερο πρόγραμμα της Rai (Rai2).

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------