Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ

Πολλές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, για τον εμπρησμό σχολικού λεωφορείου γεμάτου με μαθητές της Β΄ Τάξης Γυμνασίου, στην Ιταλία από Σενεγαλέζο «πρόσφυγα», έγιναν γνωστές από την μετέπειτα έρευνα της αστυνομίας.
Ο «πρόσφυγας», που φώναζε «πρέπει να σταματήσουν οι θάνατοι στην Μεσόγειο», έχοντας μαζί του δύο μπιτόνια βενζίνη κι έναν αναπτήρα, απειλούσε τα 51 παιδιά και τους τρεις συνοδούς τους ότι «κανένας δε θα βγει από δω ζωντανός», τους πήρε τα κινητά τηλέφωνα και τους έδεσε με καλώδιο.
Ωστόσο, ένα από τα παιδιά, κατάφερε να τηλεφωνήσει στους γονείς του, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία, η επέμβαση της οποίας υπήρξε άμεση και σωτήρια.
Οι αστυνομικοί απέκλεισαν τον δρόμο, κι έσπασαν τα πίσω τζάμια του λεωφορείου για να βγουν οι μαθητές και οι συνοδοί τους, προτού το όχημα τυλιχθεί στις φλόγες.
Όπως έγινε γνωστό, ο Σενεγαλέζος είχε πάρει άδεια παραμονής στην χώρα, καθώς είχε παντρευτεί μια Ιταλίδα κομμουνίστρια, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών αποκάλυψε σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, ότι το μανιασμένο «προσφυγάκι» είχε εμπλακεί κατά το παρελθόν σε περιστατικά οδήγησης σε κατάσταση μέθης και σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος ανηλίκου!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------