Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Η αμαρτωλή αριστερή ΕΡΤ είχε χαρακτηρίσει ως “διχαστικό ” τον Σταυρό

Σήμερα 
Συγκλονιστικές στιγμές στην Λέσβο καθώς χιλιάδες  κάτοικοι πήγαν στην γνωστή- για τις συγκρούσεις με την κυβέρνηση και τα ΜΑΤ-, ακτή Απελή και έψαλλαν το «τη Υπερμάχω» ενώ ακολούθησε αγιασμός στον μεγάλο Σταυρό της πίστης που έστησαν κάποια παλικάρια απέναντι σε ΜΚΟ, κομμουνιστές, EΡΤ, ΜΑΤ και αλλοδαπούς....

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση του κόσμου στον αγιασμό του Σταυρού στην θέση Απελή .
Πλήθος κόσμου, ηλικιωμένοι, νεαροί, παιδιά, γυναίκες, ιερείς κρατώντας ελληνικές σημαίες αψήφησαν τις απειλές και βρέθηκαν στην ακτή Απελή για τον αγιασμό του γιγαντιαίου Σταυρού.
Δυο ιερείς τέλεσαν τον αγιασμό, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή όταν οι ιερείς μαζί με τον κόσμο έψαλλαν «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ….»
Στο τέλος κατέθεσαν στεφάνια, ενώ πραγματοποιήθηκαν και ομιλίες με θέμα την Μακεδονία.

Στις αρχές του μήνα η αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου κατόπιν εντολών είχε συλλάβει 33 έλληνες επειδή έστησαν στη θέση Απελή στα Τσαμάκια ένα νέο Σταυρό, στη θέση του παλιού που κάποιοι είχαν καταστρέψει με βαριοπούλες  οι γνωστοί άγνωστοι που τους ενοχλούσαν ο Σταύρος. 
Αργότερα οι Έλληνες  οδηγήθηκαν με τις κατηγορίες της αυθαίρετης κατάληψης δημοσίου κτήματος, περί αυθαιρέτων κατασκευών και της απείθειας στον Εισαγγελέα.
Δείτε φωτογραφίες
Από τον αγιασμό του γιγάντιου σταυρού:

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------