Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Θα τελειώσουν οριστικά την Ελλάδα. Μεγάλη συγκέντρωση αλλοδαπών από 7 χώρες στην Αδριανούπολη.


 Χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, σαν σε εκδρομή παράνομοι μετανάστες περνούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα στο ύψος του Ορμένιου, Ορεστιάδας, 

Η Ελλάδα ως γνωστόν είναι η μόνη χώρα των Βαλκανίων που δεν έχει ουσιαστικά σύνορα και όποιος θέλει μπορεί να περάσει σε ελληνικό έδαφος χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι βουλγαρικές αρχές έχουν ήδη προειδοποιήσει πως θα στείλουν στα σύνορα με Τουρκία και Ελλάδα 11.000 στρατιώτες για να τα φυλάξουν.

Την ίδια ώρα και λίγο νοτιότερα  στις Καστανιές του Έβρου, γύρω στους 40 με 50 παράνομους μετανάστες που απλά μπήκαν από τα αφύλαχτα σύνορα αφότου βρέθηκαν επί ελληνικού εδάφους έφτασαν με τα πόδια στο συγκεκριμένο σημείο.
Εκεί έκλεισαν το δρόμο, όπως θα έκαναν και στην πατρίδα τους  κάνοντας κατάληψη και παραμένοντας στο σημείο για αρκετές ώρες.

Το φαινόμενο, που συμβαίνει για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα στην περιοχή των Καστανιών, «προβληματίζει» τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες πάντως εκτός από το να «προβληματίζονται» δεν κάνουν και τίποτα άλλο.

Το χειρότερο όλων είναι, όπως αναφέρει το e-evros.gr είναι η «παρουσία» στην περιοχή ξένου  δικτύου υποδοχής(!) και υποστήριξης, το οποίο διαθέτει ενημερωμένη λίστα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ελληνικών μέσων ενημέρωσης, τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας, για να κάνει γνωστές τις αφίξεις και τα αιτήματα των νεοεισερχόμενων μεταναστών!

Όπως μάλιστα αναφέρουν πληροφορίες από τα τουρκικά ΜΜΕ η Αδριανούπολη έχει συγκεντρώσει  πολυ μεγάλο αριθμό μουσουλμανων οι οποίοι είναι έτοιμοι να περάσουν τα σύνορα, αφού έτσι και αλλιώς βλέπουν ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος.

‘΄Όσο για τις εθνικότητες αυτές είναι από Μαρόκο, Αλγερία, Μπαγκλαντές, Ιράν, Παλαιστίνη, Αίγυπτο και Σρι Λάνκα.

Όπως φαίνεται από το φωτογραφικό υλικό που προώθησαν οι ίδιοι στα ΜΜΕ στην πλειονότητά τους είναι νέοι άνδρες.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------