Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΟΚ! Σε ελληνική πόλη απαγορεύτηκε η προσευχή και ο σταυρός σε ΌΛΟΥΣ τους παιδικούς σταθμούς απο τον κουμμουνισμένο άθεο Δήμαρχο.

Κόβεται η προσευχή στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της Πάτρας, ύστερα από απόφαση του κομμουνιστή δημάρχου Κώστα Πελετίδη που κατέβηκε με το κκε

 Αυτό καταγγέλλει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR δημοτικός σύμβουλος της πόλης, μίας απόφασης που έχει προκαλέσει την αντίδραση της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων αλλά και πολλών γονέων!...


Όπως αναφέρουν οι γονείς του βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου Πατρέων, καταργήθηκε η πρωινή προσευχή μετά από εντολή του Δημάρχου και απαγορεύτηκε στις δασκάλες να κάνουν τον σταυρό τους.

Άλλο ένα παράδειγμα του τι μπορεί να γίνει, όταν η Αριστερά αναλαμβάνει την εξουσία.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο Χαράλαμπος Στανίτσας στην ερώτηση που υπέβαλε προς τον δήμαρχο ζητούσε να πληροφορηθεί «αν αληθεύει ότι κόπηκε η προσευχή» και «αν απαγορεύτηκε στις δασκάλες να κάνουν τον σταυρό τους».
Η απάντηση του κομμουνιστή δημάρχου  Κώστα Πελετίδη:
Όπως αναφέρει ο κ. Στανίτσας «μετά από καταγγελίες πολλών γονέων και δασκάλων ότι δεν πραγματοποιείται προσευχή στο Βρεφοκομείο και στου Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, υπέβαλα ερώτηση στον Δήμαρχο, ως πρόεδρο του Βρεφοκομείου, κατά την χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ρώτησα : α) αν αληθεύει ότι κόπηκε η προσευχή και β) αν απαγορεύτηκε στις δασκάλες να κάνουν τον σταυρό τους».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Στανίτσα, «ο Δήμαρχος απάντησε πως αληθεύει και το αιτιολόγησε ότι δεν ανήκουν όλα τα παιδάκια στην ίδια θρησκεία και ιδιωτικά ο καθείς μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει.».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------