Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Ιταλία: "Το 99% των ανθρώπων που πέθαναν από τον ιό corona είχαν προηγούμενες ασθένειες".


Αποτέλεσμα εικόνας για Ιταλία: »Το 99% των ανθρώπων που πέθαναν από τον ιό corona είχαν προηγούμενες ασθένειες.
ΑΠΟ: https://www.naturstoff-medizin.de/
Σύμφωνα με νέα μελέτη, το 99% των ασθενών που "πήγαν" από τον κοροναϊό στην Ιταλία είχαν υπάρχουσες ασθένειες, η έρευνα για 355 θανάτους έδειξε ότι μόνο τρία (0,8%) δεν είχαν άλλες ασθένειες....

Σύμφωνα με μια μελέτη της εθνικής υγειονομικής υπηρεσίας ISS (Istituto Superiore di Sanità), πάνω από το 99% των ανθρώπων που πέθαναν από τον ιό corona στην Ιταλία είχαν προηγούμενες ασθένειες. Αφού ο αριθμός των θανάτων που προκλήθηκαν από τον ιό είχε αυξηθεί κατά 150% την περασμένη εβδομάδα σε πάνω από 2.500, οι υπάλληλοι της υγειονομικής περίθαλψης έχουν αναθεωρήσει τα δεδομένα για στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξάλειψη της εξάπλωσης της νόσου.
Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Guiseppe Conte εξετάζει το ενδεχόμενο παράτασης της εθνικής απαγόρευσης κυκλοφορίας πέρα ​​από τις αρχές Απριλίου, ανέφερε η εφημερίδα La Stampa την Τετάρτη. Υπάρχουν περισσότερες από 31.000 επιβεβαιωμένες λοιμώξεις από κορώνα στην Ιταλία.
Με προϋπάρχουσες συνθήκες (%)
Πηγή: ISS - Istituto Superiore di Sanità
Το Ινστιτούτο της Ρώμης (σημείωμα του συντάκτη είναι το ιταλικό εθνικό ινστιτούτο υγείας) εξέτασε τα ιατρικά αρχεία του 18% περίπου αυτών που πέθαναν από τον κοροναϊό στην Ιταλία και διαπίστωσε ότι μόνο τρία από τα θύματα, δηλαδή το 0,8% του συνολικού αριθμού των θυμάτων, δεν είχαν προηγούμενες ασθένειες. Σχεδόν το ήμισυ των θυμάτων είχε τουλάχιστον τρεις προηγούμενες ασθένειες και περίπου το ένα τέταρτο είχε μία ή δύο προηγούμενες ασθένειες.
Θάνατοι στην Ιταλία μετά από μόλυνση από κοροναϊό
Η νέα μελέτη θα μπορούσε να ρίξει φως στο γιατί το ποσοστό θνησιμότητας της Ιταλίας, σε περίπου 8% των μολυσμένων, είναι υψηλότερο από ό, τι σε άλλες χώρες.
Η μέση ηλικία των μολυσμένων είναι 63, αλλά οι περισσότεροι θάνατοι είναι μεγαλύτεροι.
* Η μέση ηλικία είναι 80,5 χρόνια.
Πηγή: ISS - Istituto Superiore di Sanità
Περισσότερο από το 75% είχε υψηλή αρτηριακή πίεση, περίπου το 35% είχε διαβήτη και το ένα τρίτο είχε καρδιακή νόσο.
Απειλή για τους ηλικιωμένους




Η μέση ηλικία των ανθρώπων που πέθαναν από τον κοροναϊό στην Ιταλία είναι 79,5 χρόνια. Μέχρι τις 17 Μαρτίου, 17 άνθρωποι ηλικίας κάτω των 50 ετών είχαν πεθάνει από την ασθένεια. Όλοι οι θάνατοι στην Ιταλία ηλικίας κάτω των 40 ετών ήταν άνδρες με σοβαρές ιατρικές καταστάσεις.
Ενώ τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την Τρίτη υποδηλώνουν επιβράδυνση στις νέες λοιμώξεις - αύξηση 12,6% - μια άλλη μελέτη δείχνει ότι η Ιταλία θα μπορούσε να υποτιμήσει τον πραγματικό αριθμό περιπτώσεων επειδή εξετάζει μόνο άτομα που έχουν συμπτώματα.
Σύμφωνα με το Ίδρυμα GIMBE, 100.000 Ιταλοί έχουν μολυνθεί από τον ιό, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Il Sole 24 Ore . Αυτό θα φέρει το ποσοστό θνησιμότητας της χώρας πιο κοντά στον παγκόσμιο μέσο όρο περίπου 2%

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------