Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Μοιράζουν τώρα διαμερίσματα και δωμάτια σε ξενοδοχεία

Το  ενοίκιο και όλα τα λειτουργικά έξοδα  για τη διαμονή 87.900 #προσφύγων# σε διαμερίσματα έξι ελληνικών πόλεων  θα γίνει με Το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου, που είχε εξαγγελθεί τον περασμένο και κάνει πρεμιέρα από τον επόμενα μήνα.

Σύμφωνα με τη Realnews, οι μεταναστεςπρόσφυγες θα μείνουν σε κατοικίες που θα ενοικιαστούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λέσβο, Ρόδο αλλά και στον νομό Έβρου.
Ήδη σε διάφορες περιοχές της Αθήνας έχουν βρεθεί περίπου 400 διαμερίσματα, στα οποία  θα αρχίσουν να εγκαθίστανται από τις αρχές Μαρτίου. 

Ο τελικός στόχος είναι η ενοικίαση συνολικά 2.400 κατοικιών, οι οποίες θα μπορούν να στεγάζουν περίπου 5 άτομα η καθεμία. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος σημειώνουν πως η αναζήτηση των διαμερισμάτων θα γίνει από την κοινή αγορά ακινήτων.

Παράλληλα, θα προωθηθεί η σύναψη συμβολαίων με ξενοδοχεία, τα οποία θα συμβάλουν και αυτά στις θέσεις φιλοξενίας είτε μέσω της πληρωμής κάποιων δωματίων με «βάουτσερ» είτε μέσω της μίσθωσης ολόκληρων ξενοδοχείων.
Οι 87.900 πρόσφυγες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη αφορά 66.400 άτομα που θα προέρχονται από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν. 

Οι υπόλοιποι 21.500 θα προέρχονται από όλες τις άλλες χώρες του κόσμου.
Πρόκειται για άτομα που υποβάλλουν στη χώρα μας αίτηση για άσυλο όποτε τους δίνουμε και σπίτια.
Παράλληλα, το ίδιο πρόγραμμα πρόκειται να προωθήσει και τον θεσμό της «ανάδοχης οικογένειας», δηλαδή τη συγκατοίκηση των μεταναστωνπροσφύγων με άτομα που μπορούν να τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------