Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τρέμει μπροστά στους κομμουνιστές και το ΚΚΕ

Εντύπωση προκαλεί η απροθυμία των κυβερνητικών στελεχών να αρθρώσουν έστω και μια λέξη απέναντι στην μαζική παραβίαση των νόμων και των κανονιστικών διατάξεων από το ΚΚΕ κατά την διάρκεια των χθεσινών συγκεντρώσεων του ΚΚΕ.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στις χθεσινές συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά τόνισε πως αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Οι συγκεντρώσεις προκάλεσαν ερωτήματα και διαμαρτυρίες» παρατήρησε ο κ. Χαρδαλιάς και υπενθύμισε ότι «τους προτείναμε εναλλακτικές ημερομηνίες επισημαίνοντας πως είναι για το δημόσιο συμφέρον», οι οποίες, ωστόσο, αγνοήθηκαν. «Κάποιοι επέλεξαν να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και να αγνοήσουν την κατάσταση» δήλωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, συμπεραίνοντας πως «οι πολίτες μας κρίνουν όλους».

Την ίδια ώρα, ο ίδιος γνωστοποίησε ότι ήταν «κυβερνητική απόφαση» να μην υπάρξουν κατασταλτικές ενέργειες χθες και να μην στείλουμε την αστυνομία , "Θα μεγενθύναμε το πρόβλημα εάν αποφασίζαμε να προχωρήσουμε δυναμικά στη διάλυση των συγκεντρώσεων" αλλά στο εξής «σε κάθε συγκέντρωση πολιτικής διαμαρτυρίας που θα γίνεται, θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα προστασίας πρώτα από όλα» επισήμανε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο Υφυπουργός διευκρίνισε ακόμη ότι οι περιορισμοί για τις κοινωνικές συναθροίσεις εξακολουθούν να ισχύουν και δεν εμπίπτουν στις περιπτώσεις πολιτικής διαμαρτυρίας.

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν θέλει να έρθει σε καμία αντιπαράθεση με το ΚΚΕ την ίδια στιγμή που για τους πολίτες που υπέμειναν όλη αυτή την περίοδο την καραντίνα υπήρχαν μόνο πρόστιμα, αστυνομική παρέμβαση και εισαγγελέας για κάθε παράβαση.

Οι εικόνες όπως του βίντεο με εκατοντάδες διαδηλωτές να συγκεντρώνονται, ακόμα και αν τηρούσαν τις κατάλληλες αποστάσεις, φαίνεται πως δεν επέφεραν κανένα πρόστιμο, ούτε κάποια εισαγγελική παρέμβαση.

Αλήθεια τι SMS έστειλαν οι διαδηλωτές;

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνέλαβε ιερείς, ενώ εκατοντάδες πολίτες δέχονται καθημερινά πρόστιμο για «άσκοπες μετακινήσεις».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------