Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου: “Η ενσωμάτωση μεταναστών είναι η… λύση για την υπογεννητικότητα”!.

 Ξεπούλησαν την χώρα στα παζάρια της ανατολής διώξαν 800.000 ελληνόπουλα άνεργα από τη χώρα καταστρέφοντας στον ιδιωτικό τομέα τα οποία θέλουν να αντικαταστήσουν.


Το δηλώνουν ξεκάθαρα πλέον. Χωρίς περιστροφές. Στηρίζουν ανοιχτά την αντικατάσταση πληθυσμών μέσω παράνομης μετανάστευσης και «επενδυτών»....


Η σοκαριστική δήλωση που ήρθε από τα χείλη της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, αποκαλύπτει τα ζοφερά σχέδια της κυβέρνησης και των διάφορων δορυφόρων της σε υψηλά και χαμηλά αξιώματα.  Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μιλώντας σε εκδήλωση σχετική με το θέμα του δημογραφικού, που διοργάνωσε η Eurobank, ξεδίπλωσε όλο το μεγαλείο της ανθελληνικότητας της, δηλώνοντας πως: «είναι αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. 

Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας»!     Κατά τη γνώμη της κ. Σακελλαροπούλου λοιπόν, η ανανέωση του πληθυσμού των Ελλήνων σημαίνει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων. 

Οι πολίτες αυτής της χώρας αντιμετωπίζονται σαν να είναι απλά «εξαρτήματα» που για κάποιους… αδιόρατους λόγους βγαίνουν ελαττωματικά και μειώνονται με γοργή ταχύτητα. Και η πιο «αποτελεσματική» λύση, είναι η εισαγωγή νέων, δωρεάν «εξαρτημάτων» που θα… απογειώσουν την οικονομία και θα λύσουν το δημογραφικό.  Άλλα θα πει κάποιος, τι καλύτερο να περιμένουμε από τις θέσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας, και προσωπικής επιλογής του δηλωμένου… αντινατιβιστή Κυριάκου Μητσοτάκη.



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------