Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

«Κάναμε ένα τεράστιο λάθος»: Παραδοχή - σοκ από τα ενδότερα της επιστήμης.Του Κλεάνθη Γρίβα.

 


Σύμφωνα με έρευνα επιχορηγούμενη από την κυβέρνηση του Καναδά, η πρωτεΐνη της ακίδας των εμβολίων COVID διαχέεται από τον τόπο της ένεσης μέσω της κυκλοφορίας του αίματος και μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε όλα τα όργανα.  Η σχεδιασμένη μαζική διασπορά της αρρώστιας και του θανάτου πρέπει να σταματήσει αμέσως. Φυσικά, δεν πρόκειται για «λάθος» αλλά για «έγκλημα εκ προμελέτης κατά της ανθρωπότητας»....

Επιλογή και επιμέλεια κειμένων:

Κλεάνθης Γρίβας

4 Ιουνίου 2021

 https://www.brighteon.com/57b1851e-1929-4fa0-9a7a-63fb00f50aa7

Έρευνα μιας ομάδας επιστημόνων επιχορηγούμενη από την κυβέρνηση του Καναδά, δείχνει ότι η πρωτεΐνη των ακίδων των εμβολίων COVID μπορεί να μετακινείται από το σημείο της ένεσης μέσω της κυκλοφορίας του αίματος και να συσσωρεύεται σε όργανα και ιστούς, όπως ο σπλήνας, ο μυελός των οστών, το ήπαρ, τα επινεφρίδια και σε «αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις» στις ωοθήκες και να προκαλεί βλάβες.

 

Megan Redshaw

THE DEFENDER - CHILDREN’S HEALTH DEFENSE

June 3, 2021

 

https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-spike-protein-travels-from-injection-site-organ-damage/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=9b0b9b9c-6cf1-4252-b15f-4b5da9fb8e42

 

«Ο 17ος αιώνας ήταν ο αιώνας των μαθηματικών. Ο 18ος των φυσικών επιστημών. Ο 19ος της βιολογίας» (Albert Camus). Ο 20oς  ήταν ο αιώνας της μαζικής παράκρουσης του ανθρώπινου είδους, των στρατοπέδων συγκέντρωσης και εξόντωσης, του Άουσβιτς, του Γκουλάγκ, των Ολοκαυτωμάτων. Ο 21ος αιώνας θα είναι ο αιώνας του ατέλειωτου Φόβου και της γενετικής μετάλλαξης του ανθρώπου. Ο αιώνας όπου η μέχρι σήμερα διαχρονικής ισχύος προειδοποίηση του Σοφοκλή «Ουδέν ανθρώπου δεινότερον πέλει» [«Τίποτα δεν είναι πιο τρομερό απ’ τον άνθρωπο», Σοφοκλής, Ἀντιγόνη, 332-333] θα καταλήξει στην ύπαρξη ενός «μέλλοντος» στο οποίο αυτή η προειδοποίηση αυτή θα καταστεί περιττή. Γιατί δεν θα υπάρχει πλέον ο άνθρωπος, όπως τον ξέρουμε από εκατομμύρια χρόνια. Κυρίες και κύριοι, «καλώς ήρθατε στην κόλαση του πραγματικού» από την οποία δεν θα υπάρχει καμιά διαφυγή.

Κ.Γ.

 

Περιεχόμενα

«ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ»

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

    1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ-ΝΑΖΙΣΜΟ

    2 ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ-ΕΓΚΛΗΜΑ

 

«ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ»

 

Οι ερευνητές εμβολίων COVID προηγουμένως ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ότι τα εμβόλια mRNA COVID θα συμπεριφέρονταν όπως τα παραδοσιακά εμβόλια. Ότι η πρωτεΐνη της ακίδας του ιού που περιέχεται στα «εμβόλια» που είναι υπεύθυνη για τη μόλυνση και τα πιο σοβαρά συμπτώματά της, θα παρέμενε ως επί το πλείστον στο σημείο της ένεσης στον δελτοειδή μυ (του ώμου) ή στους τοπικούς λεμφαδένες.

 

Ωστόσο, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα επιστημόνων με επιχορήγησή της Κυβέρνησης του Καναδά, δείχνει ότι αυτή η θεωρία είναι ανυπόστατη, δήλωσε ο Καναδός επικεφαλής μιας ομάδας ερευνητών των «εμβολίων» κατά του καρκίνου την περασμένη εβδομάδα.

 

Ο Byram Bridle, ιολόγος, ανοσολόγος και αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Guelph του Οντάριο, δήλωσε:

 

«Κάναμε ένα τεράστιο λάθος. Δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι τώρα. Πιστεύαμε ότι η πρωτεΐνη spike ήταν ένα μεγάλο αντιγόνο-στόχος. Ποτέ δεν ξέραμε ότι η ίδια η πρωτεΐνη της ακίδας ήταν μια παθογόνος πρωτεΐνη, μια τοξίνη. Έτσι, εμβολιάζοντας ανθρώπους, τους εμβολιάζουμε κατά λάθος με μια τοξίνη».

 

Ο καθηγητής Byram Bridleπου έλαβε επιχορήγηση 230.000 δολαρίων από την κυβέρνηση του Καναδά πέρυσι για έρευνα σχετικά με την ανάπτυξη εμβολίων COVID , είπε ότι ο ίδιος και μια ομάδα διεθνών επιστημόνων υπέβαλαν αίτημα στην ρυθμιστική υπηρεσία της Ιαπωνίας (αντίστοιχη της αμερικανικής FDA και της ευρωπαϊκής ΕΜΑ) για να αποκτήσουν πρόσβαση στη «μελέτη βιοκατανομής» της Pfizer. Οι μελέτες βιοκατανομής χρησιμοποιούνται για να προσδιορίσουν πού μεταφέρεται μια ένωση αφού ενεθεί στο σώμα και σε ποιους ιστούς ή όργανα συσσωρεύεται.

 

Στις 28 Μαΐου 2021, ο καθηγητής Bridle σε συνέντευξή του στην Alex Pierson (στην εκπομπή On Pointαποκάλυψε για πρώτη φορά τα δεδομένα. 

 

«Είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες έχουν τη δυνατότητα να δουν πού πηγαίνουν αυτά τα εμβόλια RNA [mRNA] μετά τον εμβολιασμό. Είναι μια ασφαλής η υπόθεση ότι παραμένει στον μυ του ώμου; Η σύντομη απάντηση είναι: απολύτως όχι. Είναι πολύ ανησυχητικό».


«Ο ιός Sars-CoV-2 έχει μια ακίδα πρωτεΐνης στην επιφάνειά του. Αυτή η ακίδα πρωτεΐνης είναι που του επιτρέπει να μολύνει το σώμα μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε την πρωτεΐνη της ακίδας στα εμβόλια μας. Τα εμβόλια που χρησιμοποιούμε προκαλούν τα κύτταρα στο σώμα μας να παράγουν αυτή την πρωτεΐνη. Θεωρητικά, εάν μπορούμε να προκαλέσουμε ανοσοαπόκριση ενάντια σε αυτήν την πρωτεΐνη, θα μπορούσαμε να αποτρέψουμε αυτόν τον ιό να μολύνει το σώμα. Αυτή είναι η θεωρία πίσω από το εμβόλιο. Ωστόσο, κατά τη μελέτη των σοβαρών καρδιακών προβλημάτων COVID-19 […] προέκυψε ότι όλα τα προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα, αιμορραγία και πήξησυνδέονται με την COVID-19.

 

Κάνοντας αυτή την έρευνα, ανακαλύφθηκε ότι η πρωτεΐνη της ακίδας από μόνη της είναι σχεδόν αποκλειστικά υπεύθυνη για τις βλάβες του καρδιαγγειακού συστήματος, εάν μπει στην κυκλοφορία του αίματος». 

 

«Όταν η καθαρισμένη πρωτεΐνη της ακίδας εγχέεται στο αίμα των πειραματόζωων, αυτά παρουσιάζουν βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα και η πρωτεΐνη μπορεί να διασχίσει τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό [που προστατεύει τον εγκέφαλο] και να προκαλέσει βλάβη στον εγκέφαλο», εξήγησε ο Bridle

 

Η μελέτη βιοκατανομής που έγινε από τον καθηγητή Bridle δείχνει ότι η πρωτεΐνη των ακίδων της COVID εισέρχεται στο αίμα όπου κυκλοφορεί για αρκετές ημέρες μετά τον εμβολιασμό και στη συνέχεια συσσωρεύεται σε όργανα και ιστούς όπως ο σπλήνας, ο μυελός των οστών, το ήπαρ, τα επινεφρίδια και σε «αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις» στις ωοθήκες .

 

«Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη της ακίδας είναι μια παθογόνος πρωτεΐνη. Είναι μια τοξίνη.  Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα μας εάν εισαχθεί στην κυκλοφορία. Ένας μεγάλος αριθμός μελετών έχουν δείξει τις πιο σοβαρές επιδράσεις του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί την COVID (όπως η πήξη του αίματος και η αιμορραγία) προκαλούνται από την πρωτεΐνη της ακίδας του ίδιου του ιού». 

 

Μια πρόσφατη μελέτη σε Clinical Infectious Diseases (20 Μαΐου 2021)  με επικεφαλής ερευνητές στο Brigham and Women's Hospital και στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ μέτρησε διαμήκη δείγματα πλάσματος που συλλέχθηκαν από 13 παραλήπτες του εμβολίου Moderna 1 και 29 ημέρες μετά την πρώτη δόση και 1-28 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση. Από αυτά τα άτομα, τα 11 είχαν ανιχνεύσιμα επίπεδα πρωτεΐνης SARS-CoV-2 στο πλάσμα του αίματος ήδη μία ημέρα μετά την πρώτη δόση εμβολίου , συμπεριλαμβανομένων τριών που είχαν ανιχνεύσιμα επίπεδα πρωτεΐνης ακίδων. Εντοπίστηκε επίσης μια πρωτεΐνη «υπομονάδας» που ονομάζεται S1, μέρος της πρωτεΐνης spike». 


«Η ακίδα της πρωτεΐνης ανιχνεύθηκε κατά μέσο όρο 15 ημέρες μετά την πρώτη ένεση και ένας ασθενής είχε ανιχνεύσιμη πρωτεΐνη ακίδας την 29η ημέρα (μία ημέρα μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου) η οποία εξαφανίστηκε δύο ημέρες αργότερα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η παραγωγή αντιγόνου S1 μετά τον αρχικό εμβολιασμό μπορεί να ανιχνευθεί την πρώτη ημέρα και μακριά ​​από το σημείο της ένεσης και τους σχετικούς περιφερειακούς λεμφαδένες. Υποθέτοντας ότι ο μέσος όγκος αίματος ενός ενήλικα είναι περίπου 5 λίτρα, αυτό αντιστοιχεί σε επίπεδα αιχμής κατά προσέγγιση σε 0,3 μικρογραμμάρια του αντιγόνου που κυκλοφορεί ελεύθερα εξαιτίας ενός εμβολίου που σχεδιάστηκε μόνο για να εκφράζει ένα αντιγόνο προσκολλημένο στην μεμβράνη. 

 

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Nature Neuroscienceτα πειραματόζωα στα οποία εγχύθηκε καθαρισμένη ακίδα πρωτεΐνη στην κυκλοφορία του αίματος τους, ανέπτυξαν καρδιαγγειακά προβλήματα. Η πρωτεΐνη της ακίδας διέσχισε επίσης τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό και προκάλεσε βλάβη στον εγκέφαλο. Ήταν ένα σοβαρό λάθος να πιστέψουμε ότι η πρωτεΐνη της ακίδας δεν θα διαφύγει στην κυκλοφορία του αίματος», λέει ο Dr. Bridle: 

 

«Τώρα, έχουμε ξεκάθαρα στοιχεία ότι τα εμβόλια που κάνουν τα κύτταρα στους δελτοειδείς μύες μας να κατασκευάζουν αυτή την πρωτεΐνη και ότι το ίδιο το εμβόλιο - καθώς και η πρωτεΐνη - μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος. Η επιστημονική κοινότητα ανακάλυψε ότι η πρωτεΐνη της ακίδας από μόνη της, είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για τις βλάβες του καρδιαγγειακού συστήματος, όταν εισάγεται στην κυκλοφορία του αίματος».


«Μόλις εισαχθεί στην κυκλοφορία του αίματος, η πρωτεΐνη της ακίδας μπορεί να προσκολληθεί σε συγκεκριμένους υποδοχείς ACE2 που βρίσκονται στα αιμοπετάλια και στα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία. Όταν γίνει αυτό, μπορεί να κάνει ένα από τα δύο πράγματα: Μπορεί είτε να προκαλέσει συσσώρευση αιμοπεταλίων, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε πήξη (γι 'αυτό έχουμε δει διαταραχές πήξης που σχετίζονται με αυτά τα εμβόλια), είτε μπορεί να οδηγήσει σε αιμορραγία. Τόσο η πήξη όσο και η αιμορραγία σχετίζονται με θρομβωτική θρομβοπενία που προκαλείται από  εμβόλια (VITT). 

Η ακίδα που εισάγεται στην κυκλοφορία του αίματος θα μπορούσε να εξηγήσει τα καρδιακά προβλήματα που αναφέρθηκαν προσφάτως σε εμβολιασμένους εφήβους»


Η Stephanie Seneff, ανώτερη ερευνήτρια στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, δήλωσε ότι:

 

«Eίναι πλέον σαφές ότι το περιεχόμενο των εμβολίων μεταφέρεται στον σπλήνα και στους αδένες, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών και των επινεφριδίων, στη συνέχεια εισάγεται στην κυκλοφορία του αίματος και προκαλεί συστημικές βλάβες. Οι υποδοχείς ACE2 βρίσκονται συνήθως στην καρδιά και στον εγκέφαλο. Και έτσι η πρωτεΐνη της αιχμής προκαλεί καρδιαγγειακά και γνωσιακά προβλήματα.» 

 

Στις 8 Δεκεμβρίου 2020 (δηλαδή 4 ημέρες πριν από την αμφιλεγόμενη χορήγηση πειραματικής άδειας για χρήση «έκτακτης ανάγκης» - EUA – στο πρώτο «εμβόλιο» mRNA, της Pfizer, από την FDA), o Dr. J. Patrick Whelan, παιδιατρικός ρευματολόγος, προειδοποίησε την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDAότι τα εμβόλια mRNA μπορούσαν να προκαλέσουν μικροαγγειακές βλάβες στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά με τρόπους που δεν αξιολογούνται στις δοκιμές ασφαλείας τους. 

 

Παρόλο που η προειδοποίησή του δημοσιοποιήθηκε  από Τμήμα Ανοσολογίας, Αλλεργίας και Ρευματολογίας της Παιδιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής David Geffen του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια – UCLA, η Συμβουλευτική Επιτροπή των (κατά πλειοψηφία διεφθαρμένων) Εμπειρογνωμόνων στις 12 Δεκεμβρίου 2020 πρότεινε την χορήγηση στην Pfizer της εν λόγω άδειας για πειραματική «χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) ή «υπό όρους» κατά την ευρωπαϊκή ορολογία, ανοίγοντας του κουτί της Πανδώρας» .

 

Ο Dr. Dr. J. Patrick Whelan προσπάθησε να ειδοποιήσει την FDA σχετικά με τη δυνατότητα εμβολίων (που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ανοσία στην πρωτεΐνη spike SARS-CoV-2) να προκαλέσουν βλάβες. Ο Whelan ανησυχούσε ότι η τεχνολογία εμβολίου mRNA που χρησιμοποίησαν οι Pfizer και Moderna «έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει μικροαγγειακές βλάβες (φλεγμονές και μικρούς θρόμβους αίματος / μικροθρομβώσεις) στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ και τους νεφρούς με τρόπους που δεν αξιολογήθηκαν στις δοκιμές ασφαλείας».

 

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Κλεάνθης Γρίβας

 

1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ-ΝΑΖΙΣΜΟ

 

Όπως γράφει η Hannah Arendt στο κορυφαίος έργο της Οι Απαρχές του Ολοκληρωτισμού (τόμος τρίτος: Ολοκληρωτισμός. μτφρ. Βασίλης Τομανάς, εκδ. Νησίδες). Με τις εντός αγκυλών και με μπλε επισήμανση παραγράφους, επιχειρείται από το γράφοντα μια «επικαιροποίηση» των παρατηρήσεων της Hannah Arendt:

 

«Σε περίπτωση νίκης, οι Ναζί σκόπευαν να επεκτείνουν την πολιτική της εξολόθρευσης και στους Γερμανούς που ήταν «φυλετικά ακατάλληλοι»... Κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο Χίτλερ μελετούσε την θέσπιση ενός Νόμου περί Εθνικής Υγείας».

[Στην εποχή μας, οι «ιδιοκτήτες του πλανήτη» επιχειρούν να κάνουν το ίδιο σε πολύ μεγαλύτερη κλίματα, μέσω ενός «Παγκόσμιου Προγράμματος Εμβολιασμών» που επιβάλλει την υποχρεωτική εμβολιαστική γενετική μετάλλαξη σε ολόκληρο τον πληθυσμό του κόσμου].

 

«Ύστερα από την εξέταση όλου του πληθυσμού με ακτίνες Χ, ο Φύρερ θα είχε ένα κατάλογο των αρρώστων, και ιδιαίτερα εκείνων που έπασχαν από πνευμονικά και καρδιακά νοσήματα. Με βάση το νέο Νόμο περί Εθνικής Υγείας, οι οικογένειες αυτών των ατόμων δεν θα μπορούσαν να συμβιώνουν με τον υπόλοιπο πληθυσμό και δεν θα τους επιτρέπονταν πια να τεκνοποιούν».

[Στην εποχή μας, όσοι αρνούνται τον καταναγκαστικά επιβαλλόμενο εμβολιασμό, θα στιγματίζονται ως απειλή για την κοινότητα και (μεταξύ των άλλων οι ίδιοι θα στερούνται του δικαιώματός τους στην εργασία και τα παιδιά τους δεν θα έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση - η οποία, σημειωτέον, είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη ως υποχρεωτική].

 

«Το τι θα γινόταν μ' αυτές τις οικογένειες επρόκειτο να διακανονιστεί με νεότερες διαταγές του Φύρερ».

[Στην εποχή μας, αυτό διακανονίζεται με τις διαρκώς ανανεούμενες και αντιφάσκουσες διαταγές του φαρμακοβιομηχανικού Καρτέλ, με το οποίο διαπλέκεται η άψυχη «τεχνο-επιστήμη» και τα όργανά της (οι επίσης άψυχοι «τεχνο-επιστήμονες»), ένα μεγάλο μέρος της «ιατρικής κοινότητας» και το σύνολο των συστημικών «μέσων μαζικής εξαπάτησης και αποβλάκωσης»].

 

«Και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να μαντέψει κανείς τι θα ήταν αυτές οι νεότερες διαταγές».

[Και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να μαντέψει κανείς τί θα είναι αυτές οι -διαρκώς πολλαπλασιαζόμενες- «οδηγίες-διαταγές». Η εν εξελίξει επιδημία των ασθενειών και των θανάτων που προκαλούνται από την εφαρμογή των εμβολίων-Frankenstein αποτελεί την πλέον προφανή απόδειξη της βασικής επιδίωξης του φαρμακοβιομηχανικού Καρτέλ να μετατραπούν οι υγιείς σε ισοβίως ασθενείς, με τη συνεργασία της «καταναγκαστικής ιατρικής, ενός μεγάλου μέρους του «πολιτικού κόσμου», της «ιατρικής κοινότητας» και των «μέσων μαζικής αποβλάκωσης»].

 

• Στη ναζιστική Γερμανία, αυτό που συνέβη στους Εβραίους, τους Ρομά, τους «ψυχασθενείς», τους ανάπηρους και τους περιθωριακούς (με την εφαρμογή του αποκρουστικού Σχεδίου Τ4 που «έλυσε» το «πρόβλημα» των «ζωών που δεν άξιζαν να βιωθούν», με τη συστηματική δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών και ενηλίκων από χιλιάδες, ενθουσιωδώς συμμετέχοντες, «γιατρούς» (ανάμεσα τους και ο εγκληματίας Dr. Asperger), προμήνυε αυτό που επρόκειτο να συμβεί στις άλλες μειονότητες και, κυρίως, στους Εβραίους, στον «έβδομο κύκλο» της ναζιστικής κόλασης των στρατοπέδων μαζικής εξόντωσης, με πλέον εμβληματικό ανάμεσα τους το Αουσβιτς-Μπιρκενάου, αιώνιο σύμβολο της αγριότητας και της αχρειότητας του ανθρώπινου κτήνους. Μια αποτρόπαια μαζική δολοφονία που διαπράχθηκε με την ηθική και φυσική αυτουργία της αλαζονικής, διεφθαρμένης και εγκληματικής ιατρικής συντεχνίας που είχε προσχωρήσει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου (κατά 97%) στο ναζιστικό κόμμα και με την ανοχή μιας κοινωνίας που «δεν γνώριζε τίποτα» γιατί δεν ήθελε να γνωρίζει.

 

• Στην εποχή μας, με τον ίδιο τρόπο, αυτό που συμβαίνει με την άσκηση της «καταναγκαστικής ιατρικής» -τόσο από τα κάθε είδους αυταρχικά καθεστώτα όσο και τις φιλελεύθερες ολιγαρχίες- ενάντια στους λιμοκτονούντες πληθυσμούς του Τέταρτου Κόσμου, προμηνύει αυτό που θα συμβεί σε όλη την έκταση του πλανήτη:

 

Αντί να επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση της μόλυνσης των βασικών πηγών της ζωής (αέρας, νερό, τροφή), την κλιματική κατάρρευση και την δραστική αύξηση των διαφόρων ασθενειών, των λοιμωδών νόσων, των καρκινογενέσεων και των τερατογενέσεων, εξαιτίας της συνεχούς αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος των πληθυσμών, από τον συνεχή βομβαρδισμό τους με τοξικές ουσίες που δηλητηριάζουν συστηματικά τον αέρα, το νερό και την τροφή,

 

οι παράφρονες που κυβερνούν τον κόσμο επιδιώκουν να «αντιμετωπίσουν» αυτά τα προβλήματα με την πείνα, τους λιμούς, τις αρρώστιες και τους θανάτους που προκαλούνται σκοπίμως, και να «λύσουν» το πρόβλημα του «υπερπληθυσμού» με την εφαρμογή μιας σύγχρονης εκδοχής της ναζιστικής επιχείρησης για την εξάλειψη των «ζωών που δεν αξίζει να βιωθούν», (αλλά, σε πολύ μεγαλύτερη έκδοση) με εργαλεία, μεταξύ άλλων, την «καταναγκαστική ιατρική» και το φαρμακοβιομηχανικό Καρτέλ, και, συγχρόνως, προσπορίζονται απ’ αυτές τις μαζικές ανθρωποθυσιαστικές δραστηριότητές τους ασύλληπτα κέρδη, τόσο από την πώληση των τοξικών προϊόντων τους που προκαλούν βλάβες όσο και από την, εν συνεχεία, πώληση των, επίσης τοξικών, προϊόντων τους για τη δήθεν «επανόρθωση» των βλαβών.

 

Κι όλα αυτά στο όνομα μιας άθλιας δήθεν «επιστήμης» και μιας αθλιότερης δήθεν «φιλανθρωπίας», που είναι βουτηγμένες στο αίμα των εκατομμυρίων θυμάτων τους..

 

 Έτσι, δικαιώνεται ο ποιητής που με φωνή βοώντος εν τη ερήμω, προέτρεπε, εδώ και πάνω από μισό αιώνα: «Μην αμελήσετε. Πάρτε μαζί σας νερό. Το μέλλον μας θα έχει πολλή ξηρασία» (Μιχάλης Κατσαρός).

 

2. ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ-ΕΓΚΛΗΜΑ

 

Πριν από μισό περίπου αιώνα (το 1976), ο Ivan Illich προειδοποιούσε ότι:

 

«Ένα διευρυνόμενο ιατρικό δίκτυο ιατρικοποιεί την ίδια τη ζωή, υπονομεύοντας την ανθρώπινη ικανότητα να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα του πόνου και του θανάτου και κάνοντας πάρα πολλούς ασθενείς ανθρώπους σε ασθενείς».

Επέκρινε «ένα ιατρικό σύστημα που διεκδικεί την εξουσία πάνω σε ανθρώπους που δεν είναι ακόμα άρρωστοι, σε ανθρώπους που δεν μπορούν εύλογα να αναμένουν να γίνουν καλά και σε εκείνους για τους οποίους οι γιατροί δεν έχουν πιο αποτελεσματική θεραπεία από αυτό που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι θείοι ή θείες τους». Και,

Κατήγγελλε ότι «το Ιατρικό κατεστημένο έχει γίνει σημαντικότατη απειλή για την υγείας. Το ιατρικό επάγγελμα εξουσιάζει την ιατρική. Το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό και έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας».

(Ivan Illich: Medical Nemesis (1976) – Ιατρική Νέμεση (Εκδοτική ΟμάδαΘεσ/νίκη, 1986)

 

Η εφιαλτική διείσδυση του βουλιμικού και αδίστακτου φαρμακοβιομηχανικού Καρτέλ στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης γίνεται φανερή εάν ληφθεί υπόψη ότι ασκεί έναν ασφυκτικό έλεγχο στα σημαντικότερα όργανα που διαμορφώνουν τις πολιτικές υγείας (αρρώστιας), μέσω της εξαγοράς των διεφθαρμένων αξιωματούχων τους. Σ’ αυτά τα όργανα, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

 

* Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (συντεχνιακό όργανο των παιδιάτρων),

* Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI, Ηνωμένο Βασίλειο),

* Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

* Παγκόσμια Συμβουλευτική Επιτροπή για την Ασφάλεια των Εμβολίων του ΠΟΥ 

(GACVS)

* Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), ΗΠΑ

* Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ΗΠΑ

* Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου των Νόσων (CDC) ΗΠΑ

* Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), Ε.Ε.

* Ευρωπαϊκό Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου των Νόσων (ECDPC), Ε.Ε.

* Brighton Collaboration & the Brighton Collaboration Foundation

* Cochrane Collaboration

* Ινστιτούτο Ιατρικής (IOM) της Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ

* Συμβούλιο Διεθνών Οργανισμών Ιατρικών Επιστημών (CIOMS),

* Ίδρυμα Bill & Melinda Gates

* Παγκόσμια Συμμαχία για Εμβόλια και Ανοσοποίηση ( GAVI ) που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

* Παγκόσμια Τράπεζα.

* Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός (ιδρυτής και μόνιμος πρόεδρος της κλίκας του Νταβός, είναι ο διαβόητος Klaus Schwab, συγγραφέας του The Great Reset), κ.α.     

 

Όλα αυτά τα ιδρύματα και οργανισμοί εμπλέκονται de facto στην προώθηση των άκρως κερδοσκοπικών πολιτικών εμβολιασμού. Μέσω αυτού του «έγκυρου» δικτύου, η βιομηχανία των εμβολίων γενικά και, η βιομηχανία των «εμβολίων» Frankenstein ειδικά, απέκτησε τον παγκόσμιο έλεγχο των αξιολογήσεων της ασφάλειας των εμβολίων. Έτσι, καθιερώθηκε ένα ενιαίο πρότυπο χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων, το οποίο έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να αποκλείεται η «αιτιώδης σχέση» μεταξύ των «εμβολίων» και των σοβαρών παρενεργειών και των θανάτων που προκαλούν.

 

Επιπλέον, διάφορες θεσμικές και άμεσα οικονομικές συνεργασίες (όπως αυτές του British Medical Journal με τη Merck και τη GlaxoSmithKline και αντίστοιχες του Lancet), συνεπάγονται αναγκαία την  ύπαρξη «συγκρούσεων συμφερόντων» οι οποίες παραβιάζουν βάναυσα τις θεμελιώδεις ηθικές και επιστημονικές απαιτήσεις - δηλαδή, την απαίτηση για διαφάνεια, πλήρη αποκάλυψη των ευρημάτων, και ερευνητικά δεδομένα διαθέσιμα για ανεξάρτητες επιστημονικές αξιολογήσεις. 

 

Ο συνδυασμός των εταιρικών και ακαδημαϊκών οικονομικών συμφερόντων οδηγεί πάντα στη διαφθορά της επιστήμης.

 

Είναι τραγικό να διαπιστώνει κανείς ότι τίποτε απ’ αυτά δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν χωρίς την εκτεταμένη εξαγορά συνειδήσεων από το χώρο των βουλιμικών πολιτικών, κυβερνητικών και κομματικών «αξιωματούχων», που «εκλέγονται» από μας τους ίδιους, τα παρόντα και εν δυνάμει θύματα του παγκόσμιου υγειονομικού πραξικοπήματος που επιβλήθηκε ερήμην και εναντίον μας.

 

Το «διατελώ εν πλήρη συγχύσει αθώος…» (Μιχάλης Κατσαρός), χρειάζεται μάλλον να επαναδιατυπωθεί: «Διατελούμε μόνο εν συγχύσει» αλλά «καθόλου αθώοι».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------