Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008

ΤΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ…ΟΙ εργαζόμενοι του τυπογραφείου με ενημέρωσαν ότι τη δευτέρα 16/9/08 και ώρα 09:20 Οι εργαζόμενοι του τυπογραφείου με ενημέρωσαν ότι τη δευτέρα 16/6/08 και ώρα 09:20 ο κύριος Χαρός Δημήτριος γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου και πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών, Τύπου και Συναφών Επαγγελμάτων, και ένα ακόμη μέλος, εισέβαλαν στο χώρο παραγωγής εν ώρα εργασίας.
Αυθαίρετα, χωρίς άδεια, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν και αδιαφορώντας για την απαγορευτική πινακίδα εισόδου.
Μοίραζαν φυλλάδια, απασχολούσαν τους εργαζόμενους και αδιαφορούσαν για τις όποιες συνέπειες θα είχε αυτή τους η πράξη για την ασφάλεια των εργαζομένων, των μηχανών και της επιχείρησης.
Θεωρώ απαράδεκτες τέτοιου είδους συμπεριφορές. Παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Πρέπει να καταλάβουν ότι τα τυπογραφεία δεν είναι τσιφλίκια κανενός. Απαιτούμε να σεβαστούν την εργασία που κάνουμε.
Τα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα δεν τους δίνουν το δικαίωμα να εισέρχονται παράνομα σε ιδιωτικούς χώρους, να διανέμουν κομματικά έντυπα, και να αυθαιρετούν εις βάρος μας.
ΚΑΝΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------