Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Η καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία


Συνάδελφοι ο κλάδος χρειάζεται επαγγελματίες των γραφικών τεχνών με γνώσεις και σωστή επαγγελματική κατάρτιση. Βοηθήστε όλοι να γίνουν γνωστές οι σχολές μας του Ομίλου INTERGRAPHICS . ώστε στο μέλλον να στελεχώσουμε όλο των κλάδο.

Ο Εκτυπωτής είναι ο επαγγελματίας που αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία εκτύπωσης του χαρτιού με τη μέθοδο Λιθογραφίας - Offset σύμφωνα με τη μακέτα.
Οι γνώσεις του σύγχρονου εκτυπωτή καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και δεξιοτήτων που σχετίζονται με την τεχνολογία εκτυπώσεων, την παραγωγή και το σχεδιασμό εντύπου, την τεχνολογία υλικών, τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, τη συντήρηση μηχανών και την κοστολόγηση.

Ο βιβλιοδέτης. Η τέχνη της Βιβλιοδεσίας έχει μακρά παράδοση στη χώρα μας και συνδέεται άρρηκτα με τη διαχρονική διατήρηση και διαφύλαξη των επιτευγμάτων του ανθρωπίνου πνεύματος. Ο σύγχρονος Βιβλιοδέτης κατέχει όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που σχετίζονται με την παραδοσιακή χειροποίητη βιβλιοδεσία, την καλλιτεχνική αλλά και την βιομηχανική βιβλιοδεσία. Ο Τεχνικός Βιβλιοδέτης συνεργάζεται με τον εκδότη, το γραφίστα και τον εκτυπωτή και δημιουργεί αριστουργήματα μέσα από την παραδοσιακή ή τη βιομηχανική παραγωγή

Η καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία για έναν νέο ή νέα στον κλάδο των γραφικών τεχνών. Με εξασφαλισμένη εργασία, υψηλές αποδοχές και γρήγορη εξέλιξη.


Με την υποστήριξη του ΣΕΜΕΕ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------