Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Πρώτη φορά στην ιστορία επιβραβεύεται η οικονομική αποτυχία.

Στη χρηματιστηριακή κρίση του 1999-2000, χάθηκαν 13 τρισεκατομμύρια δολάρια Σε αυτήν την κρίση, μέσα σε μια εβδομάδα χάθηκαν 6 τρισεκατομμύρια.
Αν τα διαιρέσει κανείς δια του παγκόσμιου πληθυσμού, κάθε άτομο ( ακόμη και βρέφη, Αφρικανοί, άνεργοι) έχασε κατά την πρώτη κρίση περίπου 2000 και τώρα, περίπου 1000. Επειδή κάτι τέτοιο δεν μπορεί να έχει συμβεί, τα μεσαία κυρίως κοινωνικά στρώματα των ανεπτυγμένων χωρών έχασαν πολλά-πολλά λεφτά.
Μέσα από τις επιχορηγήσεις, εξαγορές των άχρηστων χαρτιών των τραπεζών και τις κρατικοποιήσεις, έχασαν και θα χάσουν ακόμη περισσότερα χρήματα, ακόμη και τη ζωή τους βρέφη, Αφρικανοί και άνεργοι.
Θα βρεθούν ποτέ οι ένοχοι, ή θα τα ρίξουμε όλα στο Θεό και στον καιρό; Πρώτη φορά στην ιστορία του καπιταλισμού, που έγινε σοσιαλ-καπιταλισμός, επιβραβεύεται η οικονομική αποτυχία.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------