Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Απολύσεις

Στη διαθεσιμότητα 10 εργαζομένων προχώρησε η εργοδοσία της χαρτοποιίας «ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΕ», μετά τις απολύσεις τουλάχιστον τεσσάρων εργαζομένων τον περασμένο Οκτώβρη κι ενώ η εργοδοσία έχει ήδη εκφράσει από το Σεπτέμβρη τη θέλησή της για τουλάχιστον 40 απολύσεις. Λόγο μείωσης της παραγωγής.


Λίγο μετά τις 6 π.μ. με σημαίες του ΠΑΜΕ και συνθήματα όπως «Η τρομοκρατία δε θα περάσει των εργατών η πάλη θα τη σπάσει», οι ταξικές δυνάμεις έφτασαν έξω από το εργοστάσιο. Ανακοίνωση του κλαδικού σωματείου μοιράστηκε στους εργαζόμενους που εκείνη την ώρα έφταναν για να πιάσουν δουλειά.



Με ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Χαρτοποιίας - Χαρτονοποιίας - Επεξεργασίας Χάρτου καλεί τους εργαζόμενους σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 18 Απρίλη 2010 και ώρα 6.30 μ.μ. στα γραφεία του Σωματείου (Αριστοτέλους 11-15, 6ος ορ.), για να συζητηθούν οι αγωνιστικές αποφάσεις.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------