Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ο συναγερμός στην τυποεκδοτική για την εξασφάλιση της συναίνεσης μαρτυρά πως το συμφέρον τους είναι πάνω απ' όλα.

«Δεν έχουμε κάνει αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99»

Τι μας είπε ο γενικός διευθυντής της Τυποεκδοτικής, κ. Γιάννης Ντούρος
Μετά την έντονη φημολογία γύρω από αίτηση της Τυποεκδοτικής για υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την εταιρία για να δούμε τι έχει γίνει. Ο γενικός διευθυντής της Τυποεκδοτικής, κ. Γιάννης Ντούρος διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες λέγοντας πως αγγίζουν πια τα όρια της κακοήθειας. Ούτε έχουν κάνει αίτηση, ούτε προβλέπεται στο ορατό μέλλον να προβούν σε τέτοια κίνηση. Αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως κάθε άλλη επιχείρηση του χώρου μέσα στα πλαίσια του «καπιταλιστικού συστήματος», όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιο, πλην όμως δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται.
πηγή http://gaonline.gr/category/featured/
---------------------------------------------------------------------------
Τις επιλογές σας δεν θα τις πληρώσουν για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι.
Η καπιταλιστική σας ανάπτυξη γέννησε την κρίση.Δυστυχώς δεν έχουν αρκετό θάρρος οι προμηθευτές σας να μιλήσουν και να διαψεύσουν τη διάψευση. Η διοίκηση της τυποεκδοτική ευθύνεται σε ένα μεγάλο μέρος για την κρίση γιατί υπηρέτησαν, υπηρετούν και θα υπηρετούν, όσο υπάρχουν, τους νόμους της καπιταλιστικής οικονομίας και του καπιταλιστικού συστήματος.

Το χειρότερο είναι πως κανένας από τους κόκκινους καπιταλιστές δεν έχει το θάρρος να ξεκαθαρίσει  το τι θα γίνει με τους απολυμένους συναδέλφους από την τυποεκδοτική, τον 90,2 και τον ριζοσπάστη. Όλες οι ελπίδες μας πλέον στηρίζονται στους συντρόφους μας και στην κομματική βάση του ΚΚΕ.

Κοινή η προσπάθεια όλου του κλάδου για την αντιμετώπισης τον μονοπωλίων και της εισαγόμενης τυπογραφίας. Τα εργασιακά προβλήματα παλεύονται με οργανωμένο αγώνα Κανένας εργαζόμενος φοβισμένος, όλοι στην αντεπίθεση. Ο καπιταλισμός και οι απολύσεις από όπου και να προέρχονται είναι ο εχθρός.
typografeio

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------