Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Απ' όλα έχει ο μπαξές

Μήπως θά πρέπη νά μάς πάρουν τήν θέσι σταθμεύσεως, ή νά μάς υποβιβάσουν τήν ομάδα μας, ή νά μάς γρατσουνίσουν τό αυτοκίνητο, ή να μάς αποκαλέσουν μ@λ@κες, γιά νά ΘΥΜΩΣΟΥΜΕ καί νά αντιδράσωμε;Μετά από απαίτηση της τρόικας, ιδρύεται και λειτουργεί το Ταμείο Εγγυήσεων για το ελληνικό χρέος, που θα πουλήσει την περιουσία του Δημοσίου (των ΕΛΛΗΝΩΝ) και με τα χρήματα που θα εισπράξει θα αποπληρωθεί μέρος του χρέους.
Το Ταμείο θα λειτουργεί εντός των ευρωπαικών νόμων και υπό την εποπτεία πιθανότατα της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας ενώ στη διοίκηση του θα υπάρχει ξένος μάνατζερ. Το ταμείο ιδρύεται διότι η τρόικα διαπιστώνει πως καμία από τις μεταρρυθμίσεις δεν έχει εφαρμοστεί και επειδή θεωρείται αδύνατη η πώληση περιουσιακών στοιχείων από την κυβέρνηση λόγω αντιδράσεων όχι μόνο μέσα στο ΠΑΣΟΚ αλλά και μεταξύ των υπουργών.
«Οι Έλληνες δε χρωστούν τίποτε σ' αυτούς που λήστεψαν και λεηλάτησαν τη χώρα μας»

Μας κοροϊδεύουν ακόμα και οι Ισπανοί διαδηλωτές
Με το σύνθημα «Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες», οι Ισπανοί συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στη Μαδρίτη μας χλευάζουν για την απάθειά μας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------