Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Η τζαμπατζίδες και φοροκλέφτες που μας κυβερνούν ας πληρώσουν πρώτα τις δικές τους οφειλές

«Λουκέτα» όχι μόνο για φοροδιαφυγή αλλά και για ληξιπρόθεσμα χρέη πάνω από 30.000 ευρώ, ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που χρωστούν στο Δημόσιο. Το οικονομικό επιτελείο προσανατολίζεται στην επιβολή του μέτρου της αναστολής λειτουργίας των επαγγελματικών εγκαταστάσεων για τους επιχειρηματίες - οφειλέτες του Δημοσίου προκειμένου να εξαναγκάσει τους φορολογούμενους να τακτοποιήσουν και να ρυθμίσουν τα χρέη τους.Το σχέδιο επεξεργάζεται η ειδική ομάδα εργασίας του υπουργείου Οικονομικών που ασχολείται με την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Οι τζαμπατζίδες και φοροκλέφτες που μας κυβερνούν 
ας πληρώσουν πρώτα τις δικές τους οφειλές
 Και τώρα η είδηση 

Το 2,5% του ΑΕΠ χρωστάει το ελληνικό κράτος σε προμηθευτές και τρίτους, επιτείνοντας τα προβλήματα ρευστότητας.Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν χθες, τα οποία δείχνουν ότι όσο αυξάνεται ο αριθμός των φορέων που στέλνει στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών τόσο περισσότερο εκτοξεύονται και οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε ένα μήνα τα χρέη από 5,5 δισ. ευρώ ανήλθαν στα 6,01 δισ. ευρώ, με το σύνολο των φορέων που απέστειλαν στοιχεία να φθάνουν τους 806 στο τρίμηνο από 779 στο δίμηνο του έτους.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το έλλειμμα της κυβέρνησης σ' ένα μόλις μήνα υπερδιπλασιάστηκε και διαμορφώθηκε στα 7,3 δισ. ευρώ στο τρίμηνο από 3,3 δισ. ευρώ στα τέλη του Φεβρουαρίου και 1,9 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2011.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------