Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Συνέδριο «Επικοινωνία: Η Επόμενη Μέρα»

Ο νοών νοείτω.

Το «κέντρο βάρους» του συνεδρίου αναζήτησαν στα λιγοστά πηγαδάκια ορισμένοι σύνεδροι μετά το τέλος της διοργάνωσης. Οι διαφημιστές κατέληξαν grosso modo ότι επιτέλους τέθηκε θέμα αγγελιοσήμου, τα ΜΜΕ έφυγαν με την εντύπωση ότι τα είπαν «χοντρά» στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης για τη φορομπηχτική της πολιτική, ενώ οι διαφημιζόμενοι αποχώρησαν με την πεποίθηση ότι η «Επόμενη Ημέρα» θα ασχοληθεί με το θέμα της συντήρησης ή μη του υπάρχοντος κόστους λειτουργίας των διαφημιστικών και media units. 
«Οι διαφημιστικές πρέπει να σταματήσουν να εκτρέπονται σε εταιρείες χρηματοοικονομικής διαχείρισης διαθεσίμων. Οι διαφημιζόμενοι πρέπει να έχουν γνώση για το πού πάνε τα λεφτά τους», ξεστόμισε ο εκπρόσωπος των καναλαρχών, για να παγώσει την αίθουσα, όταν ο πρόεδρος της ΕΔΕΕ Δ. Μαύρος ζήτησε επεξήγηση «εδώ και τώρα», για να πάρει μια διπλωματική απάντηση από τον Κ. Κιμπουρόπουλο ότι εννοεί εκτός των άλλων και «το διαχειριστικό και επιβεβλημένο εκ του νόμου ρόλο των διαφημιστικών για την απόδοση του αγγελιοσήμου».
Πόσα θα χάσει ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) των δημοσιογράφων από τυχόν κατάργηση της υποχρέωσης δημοσίευσης των ισολογισμών των ΑΕ; Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η απώλεια υπολογίζεται στα 5-6 εκατ. ευρώ το χρόνο μόνο από την απώλεια του αγγελιοσήμου, που επιβαρύνει τις σχετικές δημοσιεύσεις. Φανταστείτε να καταργηθεί και το αγγελιόσημο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------