Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Μας γεμίζουν το μυαλό με ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 Όλο αυτό το καταγέλαστο κομματικό και δημοσιογραφικό τσίρκο του πολιτικού και δημοσιογραφικού υποκόσμου έχουν ακόμα την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να στηρίξουν και να σώσουν το βεβηλωμένο και ετοιμόρροπο καθεστώς των ψεμάτων, των καταχρήσεων και της μαφιόζικης μοχθηρίας των ληστών.

- Την ανάγκη να επιτευχθεί ο εθνικός στόχος της μείωσης των ελλειμμάτων και της αντιμετώπισης του χρέους, επισήμανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα.

- Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα επικαλείται ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης και δεν διαβιβάζει στη Βουλή τα ονόματα των συνταξιούχων βουλευτών που έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας αναδρομικές αυξήσεις στις συντάξεις τους.

Συνάδελφοι, παρακολουθήστε προσεκτικά όλο το βίντεο.
Οι ευνούχοι της εξουσίας, τα πολιτικά και δημοσιογραφικά παρασιτικά ανδρείκελα κάθε κοπής και χρώματος, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ασκούν ακόμα εξουσία πάνω στον ελληνικό λαό, συνεπώς ότι μπορούν να τον τρομοκρατούν με το ΧΡΕΟΣ και την ΠΤΩΧΕΥΣΗ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------